Fotbal intern

Tatuajul lui Golofca, motiv de glume: “Face pontaj la căile ferate”

Cătălin Golofca este ultimul transfer al Stelei. Fostul atacant al Botoşaniului a marcat trei goluri în primele 4 etape şi a declarat că vrea să înscrie împotriva lui Sporting Lisabona, în...
07.08.2017 | 19:24

Cătălin Golofca este ultimul transfer al Stelei. Fostul atacant al Botoşaniului a marcat trei goluri în primele 4 etape şi a declarat că vrea să înscrie împotriva lui Sporting Lisabona, în play-off-ul Ligii. Gigi Becali a plătit 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative ale jucătorului, restul de 60% fiind deţinute de FC Botoşani. 

Tatuaj Golofca. Nu în urmă cu mult timp, Golofca a fost ţinta ironiilor. În noiembrie 2016, la un meci FC Botoşani-CFR Cluj 0-1, atacantul a apărut cu un nou tatuaj ce reprezintă un înger desenat pe ceafă, asemănător cu cel al lui Beckham. Atunci, Basarab Panduru a l-a ironizat pe actualul jucător al Stelei: “Aşa tatuaj până la urechi nu am mai văzut. La bătrâneţe, o să-şi lase plete, ca să-l acopere”, s-a amuzat Panduru.

Tatuaj Golofca. Noul transfer de la FCSB, ironizat Face pontaj (1)

Tatuaj Golofca: “Cred că e de la căile ferate” 

Tatuaj Golofca. O altă replică savuroasă a venit din partea lui Cornel Dinu. Fostul antrenor al lui Dinamo a declarat: “Are un sfert de normă la fotbal şi după cum pare cred că e de la căile ferate. Face pontaj acolo. Dacă mai eram antrenor, jucătorii tatuaţi nu intrau în teren. Zici că sunt flapsuri de la avion, care se deschid şi se închid”

Cătălin Golofca a declarat că este foarte fericit că a ajuns la Steaua: “Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu Steaua şi consider că este un pas uriaş în cariera mea. Vreau să vorbesc mai puţin şi să muncesc foarte mult, pentru a le răsplăti celor de la club încrederea acordată. Am făcut deja cunoştinţă cu noii mei colegi şi m-au primit extraordinar. Se vede faptul că este un grup aparte şi un club uriaş. Sper din tot sufletul să fiu util echipei, să am evoluţii bune şi să mă bucur de trofee”