News

Tavan prăbușit într-o școală din Giurgiu: ”Dorm bine noaptea cei care au renovat? Dacă omorau niște copii?”

19.03.2021 | 12:13
Tavan prabusit intro scoala din Giurgiu Dorm bine noaptea cei care au renovat Daca omorau niste copii
Tavan prăbușit într-o școală din Giurgiu: ”Dorm bine noaptea cei care au renovat? Dacă omorau niște copii?” Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie fără margini a fost la un pas de a avea loc în Giurgiu. Un tavan s-a prăbușit într-o sală de clasă care tocmai fusese renovată. Norocul copiilor și al profesorilor a fost că incidentul a avut loc pe timpul nopții.

Imaginile din unitatea școlară situată în localitatea Isvoarele au fost postate în mediul online de profesoara Mihaela Murgoci.

ADVERTISEMENT

Extrem de revoltată de situație, aceasta îi întreabă retoric pe cei care s-au ocupat de lucrări dacă pot dormi bine noaptea după acest incident, unul care putea ucide zeci de copii.

Tavan prăbușit într-o clasă din Giurgiu, recent renovată

Tavanul unei săli de clasă de la Şcoala Gimnazială Izvoarele, judeţul Giurgiu, s-a prăbușit, deși clădirea abia fusese reabilitată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

ADVERTISEMENT

O tragedie de proporții a fost evitată grație faptului că incidentul a avut loc seara, când nimeni nu se afla în sala de clasă.

Cazul din Giurgiu a fost făcut public de Mihaela Murgoci, profesoară la Şcoala Gimnazială Izvoarele. Dascălul îi pune la zid pe cei care ”au renovat” și întreabă retoric dacă mai pot dormi bine noaptea după acest incident. Totodată, aceasta a anunțat că din cauza prăbușirii tavanului, școala a intrat în scenariu galben.

ADVERTISEMENT
Tavan prăbușit într-o clasă din Giurgiu, recent renovată. Sursa foto: Facebook

Profesoara din Isvoarele: ”Dorm bine noaptea cei care au renovat? Dacă omorau niște copii?”

”Așa mi-a început ziua. Cu vestea că tavanul clasei a 5-a a căzut peste noapte. Bine că noaptea, altfel cădea peste prof la oră și peste copii la pauze. Și mă întreb – ce suflet au cei din firma care a „renovat” școala? Dorm bine noaptea? Se simt bine că au luat banii pe o lucrare făcută prost? Dacă omorau niște copii?

Orele mele – fizice sau online – au fost minunate azi. Deși am avut o oră cu două clase și două profe. Mulțam Teach pentru formarea pe literație. Recuperez poveștile nespuse la oră în online.

ADVERTISEMENT

Școala cu tavanul intră pe galben, cealaltă e pe roșu în continuare. Sper să nu îmi cadă mie vreun tavan săptămâna viitoare. Și ziceți voi că jobul de prof e unul sigur, nu?”, a scris Mihaela Murgoci pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT