Tavan prăbuşit în timpul unui spectacol, la Oslo. 15 oameni au ajuns la spital

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 21:13
Tavan prăbuşit în timpul unui spectacol, la Oslo. 15 oameni au ajuns la spital

Un număr de 15 persoane au fost rănite duminică, la Oslo, în urma prăbuşirii plafonului unei săli de concerte în timpul unui spectacol susţinut de DJ-ul american Steve Aoki, a anunţat poliţia norvegiană, scrie AFP.

“Sunt 15 răniţi. Vor fi preluaţi de medici”, a precizat poliţia din Oslo pe contul de Twitter, adăugând că nu s-a semnalat niciun caz grav de rănire.

Aproximativ 1.800 de studenţi de la Norwegian Business School, şcoală de comerţ din Oslo, erau prezenţi la concertul lui Steve Aoki, la Sentrum Scene, în momentul în care s-a produs incidentul.

“Plafonul s-a prăbuşit şi a fost haos total. Alarma de incendiu a sunat imediat”, a declarat pentru agenţia de presă NTB Charlotte Nilsen, o studentă prezentă la concert. Poliţia a evacuat imediat clădirea şi a interzis accesul la faţa locului.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×