News

Tavi Clonda a ajuns cu Victoria la spital! Ce s-a întâmplat cu fetița cea mare a Gabrielei Cristea

02.04.2019 | 21:54
Tavi Clonda a ajuns cu Victoria la spital Ce sa intamplat cu fetita cea mare a Gabrielei Cristea

Zi nefastă pentru Tavi Clonda. Muzicianul a ajuns cu fetița cea mare pe care o are cu vedeta de televiziune Gabriela Cristea. Copilul nu s-a simțit prea bine și Tavi a decis că are nevoie de un control medical, fără a mai oferi alte amănunte.

Tavi Clonda a ajuns cu Victoria la spital! Probleme pentru fetița cea mare a Gabrielei Cristea

„Iubita mea cea mare e bolnăvioară. Bella Victoria Margot”, a scris, pe Facebook, Tavi Clonda. Internauții au reacționat cu sutele și i-au transmit multă sănătate micuței. „Frumusete mică, multă sănătate și însănătoșire grabnică prințesă mica și adorabilă”, „O draga de ea, se mai întîmplă, sănătate multă !!!”, „Multă sănătate, copiii se fac bine repede!”,  Multă sănătate, să se facă bine scumpica lui tata”,  „Să îi dea Dumnezeu sănătate prințesei”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Anul acesta, Gabriela Cristea a născut din nou, tot o fetiță. „De azi, primăvara, pentru noi, înseamnă Iris. Mulţumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtaţi mămicilor şi bebeluşilor. Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât şi pentru bebe Iris. O primăvară însorită tuturor şi mulţumim pentru toate mesajele şi gândurile bune” , a scris frumoasa prezentatoare TV pe Facebook.

Tavi Clonda, cu fiica cea mare.
Tavi Clonda, cu fiica cea mare.

O reacție neașteptată în familie, după nașterea micuței Iris

„Astăzi a venit primăvara în vieţile noastre! Mulţumesc iubitei mele soţii, eşti eroina mea“ , a scris și Tavi Clonda pe contul personal de Facebook, în martie, după nașterea fiicei cei mici.

Gabriela Cristea a povestit și cum a reacționat sora cea mare a lui Iris. „N-a băgat-o în seamă. A plimbat-o cu căruțul special, dar mai mult a dat-o la o parte așa. Pe drum a zis numai Iris, în toate felurile, jumătate de oră. Camera de acasă e gata, mai trebuie să pun eu o mochetă, dar totul e foarte bine”, a spus Gabriela Cristea.