Life

Tavi Clonda a făcut un anunț neașteptat! În ce proiect de televiziune îl vom vedea în curând

21.04.2021 | 17:25
Tavi Clonda a facut un anunt neasteptat In ce proiect de televiziune il vom vedea in curand
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a făcut un anunț care i-a luat pe toți prin surprindere! Soțul Gabrielei Cristea participă într-un proiect de televiziune inedit, după cum a spus pe pagina sa de Instagram.

Soțul prezentatoarei de la Antena Stars este pe val. Pe lângă succesul de care se bucură la postul unde nevasta lui prezintă emisiunea „Mireasa: urzeala soacrelor”, acesta mai bifează un proiect în televiziune.

ADVERTISEMENT

Tavi are propriul lui reality-show la Antena Stars, intitulat „Fetele lui Tavi”, în care cântărețul le arată telespectatorilor cum decurge viața sa de tată și artist, emisiune în care le putem vedea pe fetele celor două vedete, dar și cum decurge căsnicia lui cu Gabriela Cristea.

Tavi Clonda a filmat o scenă pentru un serial

Clonda mai face un pas important în cariera lui și anunță că a filmat o scenă pentru un serial tv, fără să dea însă prea multe detalii căci nu are acordul producătorilor deocamdată.

ADVERTISEMENT

„Ce faceți, dragilor? Eu am terminat scena de filmat pentru un serial, o să aflați în curând despre ce e vorba”, a declarat Tavi Clonda pe Instastory.

Tavi a devenit cunoscut publicului larg pentru apariția sa ca vocalist la Kanal D în emisiunea „Te vreau lângă mine” pe care o prezenta actuala lui soție, Gabriela Cristea, platoul de filmare fiind locul unde s-a închegat povestea lor de iubire.

ADVERTISEMENT

Nevasta lui a revenit ca prezentatoare pe micile ecrane

Cei doi au devenit în scurt timp unul din cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc, iar acum sunt din nou colegi, dar de data asta la Antena Stars.

De curând, Gabi a primit pe mână emisiunea „Mireasa: urzeala soacrelor”, pe care o prezintă de luni până vineri de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor”, spunea entuziasmată Gabriela Cristea la scurt timp după ce s-a aflat că revine pe micile ecrane în calitate de prezentatoare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: