Life

Tavi Clonda a primit rezultatul celui de-al doilea test de coronavirus. Gabriela Cristea a făcut anunțul

25.06.2020 | 23:23
Tavi Clonda a primit rezultatul celui deal doilea test de coronavirus Gabriela Cristea a facut anuntul
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a primit rezultatul celui de-al doilea test de coronavirus, iar în familia Gabrielei Cristea s-a instalat o teamă greu de descris.

Tavi Clonda nu are coronavirus, nici după al doilea test

Din fericire, concurentul de la Te cunosc de undeva a ieșit negativ, însă fricile sunt în continuare la cote maxime.

ADVERTISEMENT

Gabriela a vorbit despre momentele tensionate, pline de emoții prin care a trecut, mai ales că se gândea că dacă Tavi ar fi pozitiv, ar trebui să se interneze toți patru, adică și fetițele lor.

„Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Mă gândeam, Doamne… dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul!”, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

Nașul soților Cristea-Clonda nu crede în coronavirus

În timp ce în familia ei s-a instalat o frică teribilă de coronavirus, în cea a prietenilor și nașilor de cununie ai lui Tavi și Gabi lucrurile sunt privite cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

Nașul Mădălin Ionescu nu este foarte convins de adevărul prezentat de oficialități în legătură cu coronavirusul.

Acesta crede că vedetele de la Antena 1 sunt folosite de autorități pentru a speria populația. Fostul prezentator de la Kanal D a spus că a vorbit cu Marcel Pavel și a înțeles foarte multe lucruri care nu sunt accesibile publicului larg, dând doar câteva insinuări.

ADVERTISEMENT

„Dacă ai și vreun nume sonor… ești perfect pentru” ayatollahii” COVID! Nu afirm că lui Marcel Pavel și celorlalți artiști li s-a inventat COVID-19 … Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest “diagnostic”? Cum poți contesta un virus și o afecțiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu știu mare lucru după atâtea luni de confruntare?”, a scris recent Mădălin pe pagina sa de Facebook.

 

ADVERTISEMENT