Life

Tavi Clonda, cadou de zeci de mii de euro pentru Gabriela Cristea. Ce plănuiește artistul

Tavi Clonda, surpriză de ordinul zecilor de mii de euro pentru soția sa, Gabriela Cristea. Ce are de gând cunoscutul cântăreț.
19.03.2024 | 00:14
Tavi Clonda cadou de zeci de mii de euro pentru Gabriela Cristea Ce planuieste artistul
Tavi Clonda, surpriză de ordinul zecilor de mii de euro pentru soția sa, Gabriela Cristea. Ce are de gând cunoscutul cântăreț. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda, cadou de zeci de mii de euro pentru Gabriela Cristea. Ce plănuiește artistul alături de care prezentatoarea de la Antena Stars și-a întemeiat o familie fericită și împlinită, cu două fete absolut superbe.

Tavi Clonda, surpriză de ordinul zecilor de mii de euro pentru soția sa, Gabriela Cristea. Ce are de gând cunoscutul cântăreț

Tavi Clonda pregătește o surpriză de ordinul zecilor de mii de euro pentru soția sa, Gabriela Cristea. Ce are de gând cunoscutul cântăreț de muzică ușoară pentru partenera de viață cu care este însurat de mai bine de 8 ani.

ADVERTISEMENT

Darul impresionant are legătură cu partea materială. Concret, vedeta vrea să îi achiziționeze mamei copiilor săi o mașină de lux și la mare căutare în ultima vreme. Mai exact, este vorba de o mașină plug-in Hybrid care are mai multe avantaje decât una obișnuită.

Aceasta are un preț de achiziție de 100.000 de euro. În prezent, muzicianul conduce un Mercedes GLE 400 pe care susține că și l-a dorit o perioadă extrem de lungă. 15 ani a durat până când și-a îndeplinit visul!

ADVERTISEMENT

„Îmi place să țin mașina curată, însă nu sunt absurd. Îi împrumut mașina soției și abia aștept să îi cumpăr și ei una asemănătoare. Îi voi cumpăra varianta puțin mai mică, pentru că este fetiță.

Am întrebat-o dacă vrea la fel, însă nu vrea, iar atunci când va avea și ea mașină plug in hybrid, nu o va mai lua pe a mea. Doamne ajută!”, a spus Tavi Clonda în emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și-a botezat bolidul de lux

Tavi Clonda a mai dezvăluit că bolidul de lux pe care îl conduce pe străzile din România a primit și un nume. Denumirea a fost aleasă datorită exteriorului încă de vara anului trecută de când mașina a fost achiziționată.

Mai exact, autoturismul este ”alintat” de cântăreț și de soția sa, Gabriela Cristea, drept Albă ca Zăpada. În prezent, este o mașină de familie cu toate că numărul de înmatriculare are doar prenumele cunoscutului artist.

ADVERTISEMENT

„Nu mă pot supăra pentru că fetițele vor cu Albă ca Zăpada (n.r. face referire la porecla mașinii). Când are nevoie o poate lua oricând, este mașina familiei chiar dacă scrie: TAV, pe ea.

Într-adevăr, când vinea de la emisiune, pentru că la început i-am dat-o vreo săptămână, era plină de rochii, pantofi… Fiecare cu mașina lui pentru că este mai bine”, a mai spus Tavi Clonda, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT