Life

Tavi Clonda, imagine emoționantă alături de mama sa, de Sfinții Constantin și Elena: ”Te iubim și ne e dor de tine”

Tavi Clonda a postat o fotografie împreună cu mama sa, care își serbează ziua de nume. Sfinții Constantin și Elena îl găsesc pe artist departe de cea care i-a dat viață.
21.05.2022 | 16:24
Tavi Clonda imagine emotionanta alaturi de mama sa de Sfintii Constantin si Elena Te iubim si ne e dor de tine
Tavi Clonda, postare copleșitoare pentru mama sa. Femeia își serbează onomastica. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a distribuit o imagine în care apare alături de mama sa, Elena. Soțul prezentatoarei Gabriela Cristea a lăsat și un mesaj emoționant pentru femeia care l-a născut, menționând că îi simte foarte mult lipsa.

Tavi Clonda, postare copleșitoare pentru mama sa. Femeia își serbează onomastica

Tavi Clonda nu uită de ziua de naștere a mamei sale sau de onomastică, așa cum a făcut și anul acesta. Vedeta a ținut să-i ureze femeii toate cele bune și un sincer și călduros „La mulți ani!” cu ocazia Sfinților Constantin și Elena.

ADVERTISEMENT

„Azi e ziua de nume a mamei mele, Împărăteasa Elena. La mulți ani, dragă mamă, să fii sănătoasă, să te bucuri de copii și de nepoți. Te iubim și ne e dor de tine.

La mulți ani tuturor celor care își serbează ziua de nume Constantin și Elena”, este mesajul transmis de cântăreț pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 71 de ani este o mamă extraordinară, potrivit spuselor artistului, care are numai cuvinte de laudă pentru ea. Artistul o iubește foarte mult și îi mulțumește de fiecare dată pentru tot ce a făcut pentru el.

Tavi Clonda, mesaj din partea mamei sale, Elena

Elena Clonda are la rândul său foarte multe cuvinte de laudă la adresa fiului său, Tavi, dovadă că a apărut pe micile ecrane de ziua de naștere a acestuia. Pe 15 septembrie 2021 spune că este mândră de evoluția vedetei.

ADVERTISEMENT

„Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mântră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând. 

Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe și pe care le ador”, este urarea transmisă de femeie în urmă cu aproximativ un an, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT