Life

Tavi Clonda împlinește 42 de ani. Ce a dezvăluit mama artistului despre nora sa, Gabriela Cristea

Tavi Clonda, soțul prezentatoarei Gabriela Cristea, își aniversează pe 15 septembrie ziua de naștere. Artistul împlinește 42 de ani.
14.09.2021 | 23:49
Tavi Clonda implineste 42 de ani Ce a dezvaluit mama artistului despre nora sa Gabriela Cristea
Tavi Clonda împlinește 42 de ani. Ce a dezvăluit mama artistului despre nora sa, Gabriela Cristea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama cântărețului nu a trecut cu vederea evenimentul și i-a transmis fiului ei un mesaj emoționant, în care a vorbit și despre nora sa.

Elena, așa cum se numește mama lui Tavi Clonda, are numai cuvinte de laudă pentru solist, pentru care se bucură că a reușit pe plan personal și profesional.

ADVERTISEMENT

Femeia nu a uitat nici de soția acestuia, Gabriela Cristea, care este văzută cu ochi buni de mama soacră.  Prezentatoarea TV i-a intrat la inimă.

Tavi Clonda, mesaj emoționant de la mama sa, la împlinirea a 42 de ani. Ce a spus despre Gabriela Cristea

„Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îți urez la mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată.

ADVERTISEMENT

Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mândră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizările pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult.

Sunt alături de voi oricând. Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetițelor, care sunt superbe și pe care le ador.

ADVERTISEMENT

Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a declarat Elena, mama lui Tavi Clonda, într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, relație de dragoste de peste 6 ani

Cântărețul și partenera sa de viață se bucură de o relație frumoasă de peste 6 ani, perioadă în care au venit pe lume și fiicele lor, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

ADVERTISEMENT

Povestea de dragoste a decurs foarte normal, după ce s-au cunoscut într-un show pe care-l modera Gabriela Cristea. Cei doi se înțeleg de minune în ciuda diferenței de vârstă.

Frumoasa brunetă este mai mare cu 5 ani decât Tavi Clonda, dar acest lucru nu se observă aproape deloc pentru că ambii sunt veseli și gata de distracție.

„El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, spunea în urmă cu ceva vreme vedeta, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT