Life

Tavi Clonda își arată dragostea pentru fiicele sale. Gestul impresionat al soțului Gabrielei Cristea

06.04.2021 | 22:58
Tavi Clonda isi arata dragostea pentru fiicele sale Gestul impresionat al sotului Gabrielei Cristea
Tavi Clonda își arată dragostea pentru fiicele sale. Gestul impresionat al soțului Gabrielei Cristea Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda își arată dragostea pentru fiicele sale. Soțul Gabrielei Cristea a avut un gest impresionant, dedicat celor mici.

Artistul a publicat o serie de imagini în care le-a demostrat fanilor că le va avea mereu aproape pe fetițele lui. El și-a tatuat numele acestora pe gât.

ADVERTISEMENT

Soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit că își dorea de multă vreme să facă acest lucru. El s-a declarat încântat de modul în care au ieșit tatuajele.

Tavi Clonda își arată dragostea pentru fiicele sale. Gestul impresionat al soțului Gabrielei Cristea

Tavi Clonda a spus că își dorea să facă acest lucru de mult timp: „de mult imi doream sa ma tatuez cu numele fetițelor mele, iar azi am reușit să-mi îndeplinesc visul.”

ADVERTISEMENT

El a ales să meargă la un profesionist pentru realizarea celor două tatuaje. Artistul și-a scris numele celor două fete de o parte și de cealaltă a gâtului, iar rezultatele au fost uimitoare.

Tavi Clonda, tatuaj
Tavi Clonda și-a tatuat numele fiicelor pe gât
Sursa foto: Instagram
Tavi Clonda, tatuaje
Tavi Clonda și-a tatuat numele fiicelor pe gât
Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut cununia religioasă în vara anului 2019, la mai bine de patru ani distanță de cand au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiuni pe care femeia o modera.

ADVERTISEMENT

Prima lor copilă, Bella Victoria Margot, a venit pe lume în anul 2017. Thea Iris Selena, al doilea copil al cuplului, s-a născut în luna martie a anului 2019.

În ultima vreme, cei doi au întâmpinat probleme cu fata cea mică. Copila avea un comportament neobișnuit în tipul nopții, iar acest lucru îi îngrijora pe părinți. Fetița se dezbrăca în timpul somnului.

ADVERTISEMENT

„De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem, am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă,” a explicat Tavi Clonda. Gabriela Cristea a explicat că se gândea să contacteze un psiholog pentru bebelusi: „pătuțul ei îl spăl cam de două ori pe zi, am aruncat până acum vreo patru lenjerii. Nu aveam niciun fel de soluții, Chiar mă gândeam să sun un psiholog pentru bebeluși.”

ADVERTISEMENT
Tags: