Life

Tavi Clonda nu mai scapă de probleme. Ce a pățit când Gabriela Cristea a lipsit de acasă

Tavi Clonda nu mai scapă de probleme de când soția lui, Gabriela Cristea, a plecat de acasă pentru filmări.
06.08.2021 | 17:18
Tavi Clonda nu mai scapa de probleme Ce a patit cand Gabriela Cristea a lipsit de acasa
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda are numai probleme în ultima vreme. Soțul Gabrielei Cristea a povestit ce a pățit în timp ce prezentatoarea TV era plecată de acasă.

Acesta îi îndeamnă pe urmăritorii lui să fie atenți atunci când își aleg furnizorul de energie electrică. Soțul Gabrielei Cristea este nemulțumit de serviciile companiei respective și are de gând să facă o plângere.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda nu mai scapă de probleme. Ce a pățit când Gabriela Cristea a lipsit de acasă

Tavi Clonda are numai probleme. Gabriela Cristea este plecată de acasă pentru filmările unei emisiuni, iar soțul ei se confruntă cu neplăceri din cauza defecțiunilor de la instalația electrică.

Acesta a depus o plângere, iar reprezentanții companiei care îi furnizează curent electric au venit să constate problema. Cântărețul este nemulțumit de faptul că are probleme chiar și atunci când nu sunt furtuni mari afară.

ADVERTISEMENT

Acesta a făcut haz de necaz și i-a sfătuit pe urmăritorii lui să-și cumpere o eoliană ca să evite problemele de acest fel.

„Acum două săptămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema.

ADVERTISEMENT

Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile.

Bă, nu mai zic. Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. Paguba a fost undeva pe la, ca să zic eu, 150 de milioane, 15.000 RON sau mai mult.

ADVERTISEMENT

Ușile de la garaj, mașinile de spălat…e mai mult de 15.000 RON (…). Oricum jumătate de stradă merge, jumătate nu. Nu se poate așa ceva de la o simplă adiere de vânt (…).

Mă voi transfera foarte urgent și voi face plângere. Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană!”, a declarat Tavi Clonda pe InstsaStory.

Tavi Clonda
Tavi Clonda, nemulțumit de furnizorul de energie electrică. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Gabriela Cristea, plecată de acasă

Gabriela Cristea se află la Bacău, unde filmează pentru o emisiune alături de alte vedete.

Bruneta este însoțită și de Roxana Nemeș și Andreea Antonescu, după cum se vede în fotografiile postate pe InstaStory, în timp ce se aflau la o petrecere.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea este plecată de acasă. Sursa foto: Instagram

„Prima seară și prima dată la Bacău…singură! Despre restul vă povestesc zilele următoare și fac și poze”, i-a anunțat Gabriela Cristea pe fani.

ADVERTISEMENT