Life

Tavi Clonda promite răzbunare la Splash! Vedete la apă: “Gabriela mă suna și plângea”

După ce Gabriela Cristea nu a avut curajul să sară, în ediția trecută, a emisiunii Splash!Vedete la apă, Tavi Clonda vine în apărarea soției și e gata să demonstreze că familia lui iese învingătoare din orice provocare. Rămâne de văzut dacă acesta va reuși să obțină un loc în finală.
09.09.2021 | 10:47
Tavi Clonda promite razbunare la Splash Vedete la apa Gabriela ma suna si plangea
ADVERTISEMENT

Show-ul Splash! Vedete la apă se apropie de sfârșit cu pași repezi. Sâmbătă,  11 septembrie, ultimii sportivi și artiști vin să demonstreze că sunt cei mai buni și că merită un loc în marea  finală.

După intense pregătiri și multe ore de repetiții, Maria Buză, Crina Abrudan, Anca Bucur, Tavi Clonda, Seredinschi şi Emanuel Neagu sunt cei care se luptă pentru a-i convinge pe jurați că merită un loc pe podium.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda vine la Splash! Vedete la apă să salveze onoarea familiei

Una dintre cele mai importante prezențe din ediția de sâmbătă este Tavi Clonda, care vine să salveze onoarea soției sale, Gabriela Cristea.

Fără emoții și încrezător, Tavi vrea să execute o săritură de nota zece, după ce Gabriela Cristea nu a avut curajul să sară ediția trecută.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda: “Iubire, te răzbun eu”

Când mă suna Gabriela de la Bacău şi plângea, i-am zis: “Lasă, iubire, te răzbun eu!” Da’ de unde…e foarte complicat, o provocare incredibilă, mai ales că atunci când devii părinte se schimbă priorităţile şi nebunia aia de odinioară dispare!., a povestit el, când a ajuns la bazinul de înot la Buzău.

Cu toate că pare simplu la prima vedere, în spatele fiecărei sărituri există ore bune de muncă și de antranenament, iar uneori oboseala își pune amprenta asupra concurenților.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, descalificată

Chiar dacă pe unii dintre concurenți nu i-a speriat deloc săritura de la 10 metri nu i-a intimidat deloc, Gabriela Cristea nu a reușit să sară deloc în cadrul competiţiei Splash! Vedete la apă . Aceasta s-a accidentat chiar înainte de începerea ediției cu numărul patru.

“Dragilor, am primit cu drag provocarea “Splash! Vedete la apă”, dar până la urmă am decis să nu sar. Să fiu sănătoasă pentru familia mea este cel mai important, iar acesta a fost factorul decisiv”, le-a spus aceasta urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a lăsat de înțeles și faptul că este foarte important să fie sănătoasă pentru copiii ei.

“Unii dintre voi poate se simt dezamăgiți, dar sunt sigură că mulți, sau cei mai mulți, mai ales cei care sunt părinți și poartă responsabilitatea creșterii copiilor, mă înțeleg și poate mai sunt și alții care se regăsesc în decizia mea”, le-a mai spus aceasta fanilor.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea nu a executat săritura în cadrul show-ului/ Sursă foto: Instagram

 

Când are loc finala Splash! Vedete la apă

Sâmbătă, începând cu orele 20:00, este ultima ediție a emisiunii Splash! Vedete la apă, înainte de marea finală. Rămânde de văzut care dintre cei șase concurenți ajunge în marea finală și, mai ales, dacă Tavi Clonda a reușit să-i impresioneze pe jurați așa cum a promis.

ADVERTISEMENT