Life

Tavi Clonda s-a supărat pe soția sa, dar a iertat-o rapid. Ce gest romantic a făcut Gabriela Cristea

Tavi Clonda a recunoscut că există și momente mai tensionate în căsnicie. Gabriela Cristea l-a supărat chiar înaintea zilei lui de naștere, dar a iertat-o rapid.
15.09.2021 | 09:55
Tavi Clonda sa suparat pe sotia sa dar a iertato rapid Ce gest romantic a facut Gabriela Cristea
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din show-biz. În orice căsnicie există însă și momente mai tensionate.

Cântărețul a povestit că a fost supărat pe soția sa, dar aceasta a știut ce să facă pentru ca totul să se rezolve rapid.

ADVERTISEMENT

Clonda a mărturisit că gestul Gabrielei Cristea l-a impresionat. Cei doi formează un cuplu de mai bine de șase ani și au împreună două fetițe.

Tavi Clonda s-a supărat pe soția sa, dar a iertat-o rapid. Ce gest romantic a făcut Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o căsnicie cât se poate de fericită. Cei doi au recunoscut că au învățat ce trebuie să facă pentru ca în casa lor să fie armonie. Totuși, ca în orice familie mai există și mici dispute. Așa s-a întâmplat chiar înainte de ziua de naștere a cântărețului.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a împlinit astăzi, 15 septembrie, 42 de ani și a recunoscut într-o emisiune că soția sa a reușit să-l scoată din sărite chiar înainte de aniversarea sa. Supărarea nu a fost de lungă durată, pentru că prezentatoarea a făcut un gest care l-a impresionat. Gabriela Cristea a postat mai multe fotografii cu fetițele lor.

“Acum pot să-i spun Gabrielei că am fost supărat pe ea, dar acum nu mai sunt, gata. Așa sunt și eu uneori, mă apucă. Te iubesc, iubire!”, a spus Tavi Clonda, la Prima Tv.

ADVERTISEMENT

Secretul unei căsnicii fericite

Cei doi s-au cunoscut într-o emisiune prezentată de Gabriela Cristea. Chiar dacă bruneta este cu 5 ani mai mare, acest lucru nu a  reprezentat un impediment.

Au decis să se căsătorească și au împreună două fetițe minunate. În trecut, Tavi Clonda spunea că există trei ingrediente pentru o căsnicie fericită.

ADVERTISEMENT

“Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puțin așa este la mine şi la Gabi.

În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viața sexuală să fie activă și după ce apar copiii și, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viață.

Ar mai fi și altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, spunea cântărețul.

ADVERTISEMENT