Life

Tavi Clonda și fetițele sale au coronavirus. În ce stare se află artistul și fiicele lui

După ce Gabriela Cristea a fost depistată pozitiv cu coronavirus și soțul ei, alături de cele două fiice s-au infectat.
16.10.2021 | 23:30
Tavi Clonda si fetitele sale au coronavirus In ce stare se afla artistul si fiicele lui
ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a postat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îi anunță pe fani că atât el, cât și fetițele lui, au fost confirmați cu SARS-COV2. Drept urmare, toată familia se află în carantină în momentul de față.

Artistul a mai spus că s-a simțit rău în cursul zilei de astăzi (sâmbătă-n.r). A avut frisoane, febră 37, 5 și s-a simțit foarte slab.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a sunat la Ambulanță

Drept urmare, a apelat la Ambulanță. Echipajele medicale au ajuns la domiciliul său după jumătate de oră.

”Dragilor, suntem in carantina pentru ca am iesit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situatie, asa ca am sa va spunem aici cum s-a intamplat. Luni Gabriela  s-a testat, asa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

 Luni dupa amiaza Victoria a inceput sa spuna ca o doare in gat si vorbea ragusit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok si a mai trecut prin episoade de laringita usoara.

Un sirop pentru gat si am crezut ca rezolvam.Miercuri cand Gabriela era in direct la emisiune a simtit ca o lasa vocea si ca ii ard usor urechile.

ADVERTISEMENT

Primul ei gand a fost sa se testeze si asta a si facut cum a ajuns acasa. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei. 

Joi cand s-a trezit o dureau muschii si avea temperatura 38. Am hotarat sa mearga la centrul de testarea si rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi am facut singur un test acasa (pentru ca nu aveam nici un simptom) si testul a fost negativ. Azi dimineata am acuzat frisoane, slabiciune si febra 37:5 si mi am facut un nou test care a iesit pozitiv”, a scris Tavi Clonda pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda, revoltat pe politicienii români

Solistul a mai îndemnat autoritățile să închidă școlile și grădinițele, din cauză că mulți copii se infectează. Totodată, i-a îndemnat pe oameni să sune la Ambulanță dacă saturația le scade sub 95-93%.

”Am sunat la Ambulanta, au raspuns tare greu pentru ca totul este mega aglomerat (1h/30 min), dar echipajul a ajuns dupa jumatate de ora. Am facut toti trei testul si rezultatul a fost pozitiv pentru toti 3. Speram sa trecem cu bine perioada asta si sa si invatam ceva din aceasta experienta. Pentru politicieni va rugam inchideti scolile si gradinitele!Multumim!

Va imbratisam cu drag! Nu uitati, daca saturatia de oxigen scade sub 95-93% sunati urgent la ambulanta si chiar daca vine mai tarziu,totul va fi bine! Multa sanatate va dorim si ne dorim cu totii!”, și-a încheiat Tavi Clonda mesajul.

Vineri, și Gabriela Cristea a fost depistată pozitiv cu Covid19.  Prezentatoarea  ”Mireasa – Capriciile iubirii” a fost înlocuită temporar de actrița Paula Chirilă.

ADVERTISEMENT