Life

Tavi Clonda, surpriză totală pentru Gabriela Cristea! Reacția vedetei: „Ce-ai făcut, frate?”

18.04.2021 | 14:07
Tavi Clonda surpriza totala pentru Gabriela Cristea Reactia vedetei Ceai facut frate
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a avut o reacție neașteptată atunci când a văzut surpriza făcută de soțul ei, Tavi Clonda, care a văzut tatuajele acestuia. Prezentatoarea TV ar vrea și ea un tatuaj, după ce a văzut rezultatul soțului ei, mai exact numele celor două fetițe pe care le au împreună. 

Tavi Clonda și-a impresionat soția cu gestul pe care l-a făcut, mai ales că știe cât de mare este iubirea lui pentru fete, Thea Iris Selena și Bella Victoria Margot. Din acest motiv, bruneta are de gând să-și tatueze și ea pielea în viitorul apropiat, inspirată fiind de partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Cei doi soți sunt împreună de șase ani și au făcut cununia religioasă abia în anul 2019, la mai bine de patru ani de când și-au unit destinele în acte. În 2017, a venit pe lume prima lor fetiță, iar a doua în 2019.

Tavi Clonda, surpriză totală pentru Gabriela Cristea! Reacția vedetei: „Ce-ai făcut, frate?”

Gabriela Cristea a fost surprinsă plăcut de soțul ei în momentul în care acesta a ajuns acasă și s-a afișat cu un tricou decoltat și cu două tatuaje de o parte și de alta a gâtului.

ADVERTISEMENT

„Ce-ai făcut, frate? Mamă, ai fost și te-ai tatuat fără minee! (…) Stai, măi, să te văd! Vai, ce tare, ce mișto sunt! Vreau și eu! Nebun, dar voiam și eu să mă tatuez. Vreau și eu să-mi tatuez inițialele fetelor!”, a exclamat Gabriela Cristea.

Vedeta de la Antena Stars a mărturisit că nu știa unde pleacă soțul ei, care a informat-o de dinainte că va pleca undeva, deși ea nu-i cere să dea raportul cu privire la deplasările lui și orele la care se întoarce acasă.

ADVERTISEMENT

„Habar n-am avut unde pleacă. Mi-a tot îndrugat el ceva, că ‘mă duc nu știu unde, vezi că plec nu știu unde’. Eu care nu-l întreb niciodată nimic, de ce pleci, când te întorci, și așa mai departe. Și-mi spunea: ‘vezi că plec la ora cutare și mă întorc la ora cutare’, de parcă l-a întrebat cineva ceva.

Mi s-a părut așa puțin suspect, dar am zis că na, simte omul nevoia să dea raportul. Lasă-l să dea raportul dacă el simte nevoia să facă asta. Și, de fapt, s-a dus să se tatueze, și-a scris numele fetelor pe gât. Și eu aș vrea să-mi fac un mic tatuaj. Mi-a părut rău că nu m-a luat și pe mine, ca să văd și eu ce și cum”, a mai spus prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda a dezvăluit, în premieră, că are de gând să includă și numele soției într-un viitor tatuaj, dacă aceasta va fi „cuminte”.

„Da, i-am făcut o surpriză. Ea știa că vreau să mă tatuez, dar când m-a văzut când am intrat în casă…Îmi place să fac surprize, îmi place să fiu și surprins plăcut (…) Dacă e cuminte, mă tatuez și cu ea. Am zis asta în premieră”, a dezvăluit soțul Gabrielei Cristea.

ADVERTISEMENT
Tags: