Life

Tavi Colen răspunde zvonurilor împăcării cu Alin Oprea: ”Nu am mai vorbit cu el de 11 ani”

23.10.2020 | 16:15
Tavi Colen răspunde zvonurilor împăcării cu Alin Oprea: ”Nu am mai vorbit cu el de 11 ani”
Tavi Colen răspunde zvonurilor împăcării cu Alin Oprea: ”Nu am mai vorbit cu el de 11 ani”Sursa foto: InstagramColaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tavi Colen a reacționat cu privire la eventuala împăcare cu Alin Oprea, după ce un apropiat al celor doi a declarat că neînțelegerile dintre ei sunt aproape de final. Artistul a menționat că nu este nicio cale de reconciliere cu fostul său prieten și coleg.

Alin Oprea trece printr-un divorț cu cântec în momentul de față, iar fostul său partener de la Talisman a intervenit în conflictul dintre cei doi foști parteneri de viață, recunoscând că, pe vremuri, i-a cerut să nu o mai aducă pe respectiva femeie la concertele lor.

ADVERTISEMENT

Colen a povestit că Larisa Uță, fosta nevastă a lui Oprea, este vinovată, în mare parte, pentru conflictul care a dus la destrămarea trupei. „Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei”, a spus el, potrivit retetesivedete.ro.

Nu sunt șanse de împăcare între Tavi Colen și Alin Oprea.

Ulterior separării de soție, au apărut zvonuri conform cărora Alin ar dori o împăcare cu fostul său prieten. „Alin a suferit în toți acești ani după Tavi, ei erau de nedespărțit. L-a măcinat, pentru că în adâncul sufletului său a știut care sunt adevăratele motivele care au dus la ruptură.

ADVERTISEMENT

Alin a încercat prin mai multe mijloace să îi transmită lui Tavi că îi pare rău pentru tot și că i-ar face plăcere să aibă o discuție și să își rezolve problemele.Tavi nu este ușor de înduplecat, însă are un suflet mare și sunt sigur că are puterea să ierte. Nu este exclus ca în curând să vedem trupa Talisman reunită”, a spus un apropiat al celor doi pentru spynewz.ro.

După apariția acestei știri, Tavi Colen a reacționat și a spulberat sperantele fanilor într-o reuniune a trupei care i-a consacrat pe cei doi.

Colen a spus foarte clar că nu este nicio speranță pentru o împăcare a celor doi, în timp ce Alin încă se luptă în instanță cu fosta parteneră de viață, alături de care a trăit 22 de ani.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Nu m-a întrebat nimeni nimic despre împăcare. Răspunsul este nu pe toate fronturile. Nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. El a spus că s-ar împăcat cu mine, dar eu nu vreau.

Nu am mai vorbit niciodată cu el de 11 ani. Nu cred că mi-ar fi cerut sprijin moral la câte mi-a făcut. Nu cred că are curajul să mă sune. Pe mine nu mă interesează acest subiect și nu vreau să discut despre acest subiect deloc!”, a declarat cântărețul, potrivit sursei citate mai sus.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri