Sport

Tavi Popescu, 17 minute intense în FCSB – Rapid. A marcat un gol de generic și a fost eliminat după un gest nesportiv. Video

Tavi Popescu a intrat la pauză în meciul dintre FCSB şi Rapid. Atacantul a marcat un gol de generic, dar a fost eliminat pentru un gest nesportiv.
27.05.2023 | 22:22
Tavi Popescu 17 minute intense in FCSB  Rapid A marcat un gol de generic si a fost eliminat dupa un gest nesportiv Video
Octavian Popescu în meciul cu Rapid. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început dezastruos meciul cu Rapid. Giuleştenii au avut 3-0 din minutul 26, după golurile marcate de Luckassen, Pănoiu şi Iacob. Roş-albaştrii au ratat ocazii uriaşe până la pauză de a reduce din handicap.

Tavi Popescu, 17 minute intense în FCSB – Rapid. Gol de generic şi eliminare

În partea secundă a fost trimis în luptă Octavian Popescu în locul lui Rădăslăvescu. Decarul celor de la FCSB a intrat foarte bine în meci şi a marcat un gol de generic în minutul 58, prin care a reuşit să reducă din diferenţă.

ADVERTISEMENT

Doar cinci minute mai târziu, Octavian Popescu a fost eliminat direct de Sebastian Colţescu pentru un gest nesportiv. Decarul FCSB-ului l-a lovit uşor, fără minge pe Funsho Bamgoye, iar Sebastian Colţescu a scos cartonaşul roşu.

Este o decizie discutabilă a centralului bucureştean. În ciuda protestelor celor de la FCSB, Colţescu a fost de neînduplecat şi nici nu a mai apelat la VAR pentru a revedea intrarea lui Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

 FCSB a mai încasat goluri în inferioritate!

FCSB a mai încasat un gol în 10 oameni. Funsho Bamgoye a reuşit să ducă scorul la 4-1 după o pasă excelentă a lui Iacob. Roş-albaştrii au încasat pentru prima dată în play-off mai mult de trei goluri. Acelaşi Funsho a înscris în minutul 79.

Nu a fost cel mai bun sezon pentru Octavian Popescu. Atacantul a strălucit în stagiunea trecută, însă în cele 48 de meciuri jucate în acest sezon, Tavi a marcat doar trei goluri şi a dat 7 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi-a criticat “preferatul”: “Dacă el vrea tiki-tiki… Atunci nu mai am ce să fac!”

În ciuda înfrângerii dure, FCSB a încheiat pe locul doi în SuperLiga, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid s-a clasat pe locul cinci, cu 38 de puncte. Roş-albaştrii vor evolua în preliminariile Conference League.

Deşi a fost unul dintre preferaţii patronului, Octavian Popescu nu a scăpat de tirul lui Gigi Becali după ce FCSB a ratat titlul de campioană a României:

ADVERTISEMENT

“Tavi Popescu… Fotbalul nu e tiki-tiki, e război! Dacă el vrea tiki-tiki… Atunci nu mai am ce să fac!”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT