Sport

Tavi Popescu, căpitan la FCSB la 19 ani: “Am avut o perioadă slabă. Sper să îmi revin”. Cordea, reverență în fața publicului

Octavian Popescu a fost căpitanul celor de la FCSB în meciul cu Dunajska Streda, la doar 19 ani. Jucătorii roș-albaștrilor au lăudat publicul și susțin că nu au mai trăit o asemenea atmosferă.
11.08.2022 | 23:00
Tavi Popescu capitan la FCSB la 19 ani Am avut o perioada slaba Sper sa imi revin Cordea reverenta in fata publicului
Tavi Popescu, în meciul FCSB - Dunaska Streda. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit calificarea în play-off-ul Conference League după ce a eliminat echipa Dunajska Streda, din Slovacia. După 1-0 în tur, roș-albaștrii au câștigat și returul cu același scor și vor întâlni Viking în următoarea fază.

Andrei Cordea: “Mulțumesc publicului și Peluzei Nord. A fost un public senzațional, nu am mai trăit niciodată așa ceva”

Andrei Cordea a dat unicul gol al meciului și la final a mulțumit publicului, spunând că nu a trăit niciodată o astfel de atmosferă:

ADVERTISEMENT

“A fost un meci foarte bun din partea noastră. Mulțumesc publicului și Peluzei Nord. A fost un public senzațional, nu am mai trăit niciodată așa ceva. Le mulțumim tuturor. 

Antrenorul secund, domnul Tănase, mi-a spus să rămân, apoi mi-a spus să plec acasă. La ora 18:00 m-am întors domnul Meme Stoica, mi-a spus că am drept de joc. M-am întors cât de rapid am putut.

ADVERTISEMENT

“Lumea vine la stadion pentru că practicăm un fotbal frumos”

Sper să ne revenim și în campionat. Victoria a fost a întregului public, a fost senzațional azi. Fără ei, nu ne calificam nici cu Saburtalo. Lumea vine la stadion pentru că practicăm un fotbal frumos. 

Am vorbit cu Nicolae Dică mai mult. Mi-a spus că vrea să fiu proaspăt în ultimii 30 de metri, dar nu mi-a transmis că aș fi individualist. Încă nu știu foarte multe despre Viking, dar sper să ne vedem în grupe”, a spus Cordea.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu, căpitan la 19 ani: “Sunt fericit că staff-ul a avut încredere în mine și m-a pus căpitan. Sper să dezamăgesc”

Octavian Popescu a fost căpitanul celor de la FCSB în meciul retur cu Dunajska Streda. El a mulțumit staff-ului pentru încredere și recunoaște că nu a trecut prin cele mai bune momente în acest sezon.

“Prima dată ar trebui să le mulțumim suporterilor. Au fost minunați, a fost o atmosferă extraordinară. Ne-au împins de la spate foarte mult, mai ales în final de meci, când simți că nu mai poți. 

ADVERTISEMENT

Sunt fericit că staff-ul a avut încredere în mine și m-a pus căpitan. Sper să dezamăgesc. Am avut acea fază de la gol, puteam mult mai mult. Am avut o perioadă slabă, este cumva normal pentru jucătorii tineri.

Sper să îmi revin pentru că pot mult mai mult. Este normal ca patronul să aștepte mai mult de la mine. Încă așteptăm întăriri. Suntem fericiți că a ieșit bine în această seară.

“Florinel Coman m-a încurajat. Mi-a spus să nu am nicio emoție, pentru că așa a fost și el”

Florinel Coman m-a încurajat. Mi-a spus să nu am nicio emoție, pentru că așa a fost și el. Ne simțim mai bine cu Nicolae Dică, despre tactică nu îmi permit eu să vorbesc.

Trebuie ca atât în tur, cât și la retur, să dăm totul cu norvegienii. Sper să fie o atmosferă senzațională și în acel meci”, a spus Popescu.

Bogdan Rusu: “Steaua, pentru că nu pot să îi spun FCSB, este o echipă de top a României.”

Bogdan Rusu a fost lăudat la finalul meciului de Gigi Becali. Atacantul adus de la Mioveni a bifat a doua prezenţă în tricoul roş-albaştrilor, după meciul din tur:

“Mă bucur că domnul Becali are laude la adresa mea. Sper să continui cu evoluțiile bune. Este a doua apariție a mea la FCSB, ambele în Conference League. Încă nu am apucat să joc în campionat. 

Presupun că dacă ai calitate, totul vine de la sine. Nu se pune problema cine e căpitan și câți ani are. Contează ce face pentru echipă. Octavian este un jucător tânăr, un jucător foarte bun și asta e cel mai important. 

Fiecare când se apucă de fotbal vrea să ajungă la o echipă de top. Steaua, pentru că nu pot să îi spun FCSB, este o echipă de top a României. Asta dovedește că suntem cea mai dovedită echipă din țară, prin prezența celor 40.000 de suporteri”, a spus Rusu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,47 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT