Sport

Tavi Popescu, criticat la pauza meciului Silkeborg – FCSB: „Nu am văzut lideri în teren! Dacă veneau scouteri la meci?”

Tavi Popescu a fost criticat la pauza meciului dintre Silkeborg și FCSB, Ilie Dumitrescu declarând că nu a văzut lideri în teren.
06.10.2022 | 21:02
Tavi Popescu criticat la pauza meciului Silkeborg  FCSB Nu am vazut lideri in teren Daca veneau scouteri la meci
Tavi Popescu, criticat la pauza meciului Silkeborg - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” a mai pus o întrebare retorică, referindu-se la scouterii care asistă la meciurile din cupele europene și care poate au văzut cum s-au descurcat Octavian Popescu și David Miculescu în prima repriză din Danemarca.

Tavi Popescu, criticat la pauza meciului Silkeborg – FCSB

Octavian Popescu a fost criticat de către Ilie Dumitrescu la pauza meciului dintre Silkeborg și FCSB, „Mister” fiind de părere că scouterii nu au avut cum să îi remarce pe Tavi Popescu și David Miculescu.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a explicat că scouterii sunt mult mai interesați de felul în care se descurcă fotbaliștii în meciurile din cupele europene față de meciurile din campionatul intern.

„Au fost surprinși de atacurile lor. Tavi Popescu greșește acolo, la al treilea gol e o pasă în spatele lui Miculescu, care alege acest procedeu de a respinge balonul.

ADVERTISEMENT

Nu s-a informat că are adversar acolo și a făcut penalty. Nu am văzut niciun lider în teren”.

„Să ne imaginăm că ești scouter și ai venit la meci să-i vezi pe Tavi Popescu și Miculescu la meciul ăsta. Nu în meciuri cu Mioveni, fără să jignesc pe nimeni, nu asta e intenția, sau cu FC Argeș, îți arăți valoarea”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Tavi Popescu, avertizat de Nicolae Dică

Nicolae Dică a vorbit recent despre Octavian Popescu, avertizându-l dur pe jucătorul său, amintind despre mulți fotbaliști buni și talentați, care au sfârșit în ligile inferioare din România.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să se ridice treptat și să revină pe parcurs, pentru că are calitate și sunt sigur că va reveni. Vreau mai mult de la el, să-i ia pe jucători unu contra unu, pentru că e unul dintre puținii jucători care pot să facă asta.

Trebuie să fie cu picioarele pe pământ. Am văzut mulți fotbaliști talentați, care au ajuns la divizia B sau la divizia C. Dar nu cred că se va întâmpla așa ceva la Tavi Popescu”, a spus antrenorul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”2 solist” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT