Sport

Tavi Popescu, detalii de la discuțiile cu Gigi Becali înainte de Farul – FCSB: „Este un fel de presiune”

Octavian Popescu a avut un mesaj direct la adresa lui Gigi Becali înaintea partidei cu Farul. „Perla” roș-albaștrilor a vorbit despre partida cu Farul.
20.05.2023 | 16:12
Tavi Popescu detalii de la discutiile cu Gigi Becali inainte de Farul  FCSB Este un fel de presiune
Octavian Popescu este motivat înaintea partidei Farul - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu ia în calcul altă variantă în afara victoriei la meciul Farul – FCSB. „Perla” lui Gigi Becali a vorbit pe larg despre șansa roș-albaștrilor de a cuceri titlul pentru prima oară după 7 ani. Tânărul fotbalist al echipei lui Elias Charalambous a arătat mai motivat ca niciodată.

Octavian Popescu, motivat la maximum pentru derby-ul cu Farul: „Ne-am pregătit sută la sută”

Octavian Popescu a recunoscut că există presiune înaintea meciului de la Ovidiu. Cu o victorie, duminică, 21 mai, de la ora 21.00, Farul va deveni noua campioană din fotbalul românesc, în timp ce un alt rezultat ar menține suspansul din lupta la titlu până în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

„Suntem concentrați pentru meci, sperăm să facem o partidă foarte bună și să trecem pe locul 1. Este un fel de presiune, dar cu ajutorul suporterilor sperăm să câștigăm și cred că o să o facem. Nu știu ce se întâmplă la Farul, știu că noi ne-am pregătit sută la sută și cei care vor intra o să dea totul. Știm că este stadionul foarte mic.

Era normal să vină fanii pentru că suntem Steaua București, cea mai iubită echipă din România. Cu ajutorul suporterilor am ajuns să ne batem la campionat. Susținerea patronului a fost mereu de când sunt eu aici. Săptămâna asta chiar a fost un pic mai mare”, a declarat Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

„Nu vorbesc acum despre transfer”

Octavian Popescu este convins că FCSB este echipa aflată într-un moment mai bun în comparație cu Farul. „Decarul” roș-albaștrilor a ezitat să vorbească despre un transfer și le-a răspuns contestatarilor care nu le dădeau șanse la titlu în startul sezonului.

„Suntem echipa mai în formă, la un ultimul meci contra Farului am câștigat. Nu vorbesc acum despre transfer, trebuie să ne concentrăm pe partida care urmează. Avem meci mâine și trebuie să-l câștigăm, vedem după (n.r. întrebat de confruntarea cu Rapid).

ADVERTISEMENT

Da, Alibec era cel mai important jucător de la ei dar nu ne gândim la ei. Mai sunt și moment dificile la fotbal, important e că ne-am reușit să ne revenim. Când eram pe locul 14 toți râdeau de noi, iar acum am ajuns să ne batem la campionat. Nu contează cine dă gol, important e să luăm cele 3 puncte”, a mai spus Octavian Popescu.

Octavian Popescu, un singur gol în acest an la FCSB

Octavian Popescu nu a fost folosit titular de Elias Charalambous la FCSB în ultimele două partide. Este bine cunoscut faptul că locul lui Tavi Popescu în extrema stângă a atacului roș-albaștrilor a fost luat de Florinel Coman. „Șeptarul” este cel mai în formă jucător al vicecampioanei în acest final de campionat.

ADVERTISEMENT

Singura reușită a lui Octavian Popescu în acest an a avut loc în partida cu Sepsi, scor 1-0 pe Arena Națională în ultima etapă a sezonului regulat. În partida din play-off dintre FCSB și Farul, câștigată de roș-albaștri cu 2-1, Octavian Popescu a evoluat 66 de minute.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „NG” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT