Sport

Tavi Popescu, probleme mari la FCSB. De ce e nemulțumit staff-ul tehnic și ce decizie a luat pentru derby-ul cu CFR Cluj. Exclusiv

Octavian Popescu are mari probleme la FCSB. Tânărul fotbalist a nemulțumit staff-ul tehnic, care a luat o hotărâre radicală pentru derby-ul cu CFR Cluj.
09.04.2023 | 12:41
Tavi Popescu probleme mari la FCSB De ce e nemultumit stafful tehnic si ce decizie a luat pentru derbyul cu CFR Cluj Exclusiv
Probleme cu Octavian Popescu la FCSB. Decizia luată de staff-ul tehnic înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu traversează cea mai bună perioadă în tricoul celor de la FCSB. Problemele medicale cu care „perla” lui Gigi Becali s-a întors de la echipa națională îi dau bătăi de cap staff-ului tehnic al vicecampioanei, care a luat o decizie radicală pentru derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică, 9 aprilie, ora 21:00.

Octavian Popescu nu face deplasarea la Cluj pentru derby-ul CFR – FCSB

Octavian Popescu a ratat meciul câștigat de FCSB, scor 2-1 cu Sepsi din cauza unei accidentări, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Convocat la naționala României pentru debutul în preliminariile Euro 2024, vedeta roș-albaștrilor a suferit o entorsă în partida cu Belarus, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Octavian Popescu nu a făcut deplasarea la Cluj pentru derby-ul CFR – FCSB, în a treia etapă din play-off-ul SuperLigii. Partida cântărește enorm în lupta la titlu, în condițiile în care Farul a câștigat cu Universitatea Craiova și a luat avans în ierarhie.

Octavian Popescu a jucat ultima oară la FCSB în remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în prima etapă a play-off-ului. Gigi Becali a anunțat după meciul de pe Arena Națională că îl va scoate din echipa de start pe tânărul fotbalist, iar locul său în banda stângă va fi luat de Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Staff-ul tehnic, nemulțumit de Octavian Popescu înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Totuși, staff-ul tehnic al celor de la FCSB nu a trecut ușor cu vederea accidentarea suferită de Octavian Popescu. Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, personalul roș-albaștrilor este deranjat de atitudinea cu care tânărul fotbalist a tratat entorsa pe care a suferit-o la echipa națională.

Din informațiile FANATIK, „perla” lui Gigi Becali nu ar fi avut grijă să se recupereze la parametrii optimi, ci a tratat superficial situația în care se află. Frustrarea roș-albaștrilor vine mai ales în contextul în care jucătorii au fost avertizați despre perioada extrem de importantă pe care o traversează FCSB.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a venit accidentat în cea mai importantă parte a sezonului pentru FCSB. După ce a ratat deplasarea de la Sf. Gheorghe, fotbalistul de 20 de ani va rata și derby-ul cu CFR Cluj, care va cântări enorm în lupta la titlu. Totuși, echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii a primit și vești bune înaintea derby-ului cu CFR Cluj.

Billel Omrani e în lotul FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj

Billel Omrani s-a accidentat pe finalul meciului cu Petrolul Ploiești, scor 4-1 în etapa a 28-a a sezonului regular și a mers la „vraciul” Marijana Kovacevic pentru o recuperare rapidă, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Atacantul francez a revenit la începutul lunii martie la antrenamentele celor de la FCSB și va fi în lot pentru derby-ul cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă de pe 23 martie. Ar fi al treilea meci în care Billel Omrani își va înfrunta fosta echipă.

Atacantul a evoluat atât în partida câștigată de CFR Cluj, scor 1-0 cu FCSB pe Arena Națională la mijlocul lunii decembrie 2022, când a fost titular și înlocuit după o repriză, dar și în returul din Gruia de la începutul lunii februarie, când a intrat în minutele de prelungire.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,55 este cota pentru „X2” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT