Sport

Tavi Popescu, refuzat de un impresar din România: ”Am ajuns la nivelul la care jucătorii trebuie să mă caute”

La primul său sezon în Liga 1 cu FCSB, Tavi Popescu a impresionat, însă un impresar din România a dezvăluit de ce a refuzat să-l impresarieze.
22.06.2021 | 13:19
Tavi Popescu refuzat de un impresar din Romania Am ajuns la nivelul la care jucatorii trebuie sa ma caute
La primul său sezon în Liga 1 cu FCSB, Tavi Popescu a impresionat, însă un impresar din România a dezvăluit de ce a refuzat să-l impresarieze. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jucătorul de 18 ani a marcat patru goluri și a oferit opt assist-uri în 34 de meciuri jucate în sezonul recent încheiat și a fost unul dintre jucătorii remarcați de la vicecampioana României.

Gigi Becali a anunțat că are o ofertă de 13.000.000 de euro de la o echipă din Serie A pentru noua sa ”perlă”, însă nu vrea să îl vândă acum, ci mai așteaptă să mai crească încă doi sau trei ani.

ADVERTISEMENT

Un impresar explică de ce a refuzat să lucreze cu Tavi Popescu

În ciuda laudelor primite de Tavi Popescu de la mulți oameni de fotbal, impresarul Florin Manea a declarat că nu a dorit să lucreze cu actualul jucător de la FCSB deoarece i s-a părut că acesta nu este serios.

”Eu l-am văzut pe Tavi Popescu la Rapid. Le-am zis că ajunge fotbalist. Era o combinație cu el, cu Regal… Îmi e greu să mă duc să presez un jucător ca să lucreze cu mine. Fără falsă modestie, consider că am ajuns la un nivel la care jucătorii ar trebui să mă caute. Degeaba vreau eu, dacă nu vrea el.

ADVERTISEMENT

Dacă jucătorul nu este interesat să muncească, să intre într-un program, să aibă o anumită nutriție sau să facă lucruri suplimentare și să ducă o viață extrasportivă corectă, poate să fie cel mai mare talent că nu vei face nimic cu el”, a declarat Manea pentru gsp.ro.

Omul Octavian Popescu, criticat de impresar

Agentul care îl are sub contract pe fundașul Radu Drăgușin de la Juventus Torino a mai spus că Octavian Popescu era un copil superficial la acel moment, însă crede că acesta poate ajunge un fotbalist important.

ADVERTISEMENT

”Sunt unii jucători cărora, dacă s-a scris de trei ori în ziar despre ei, li se pare că sunt mari fotbaliști. Eu încerc să lucrez că jucători care înțeleg ce înseamnă mare performanță. 

Nu zic că Tavi Popescu nu o să ajungă fotbalist, dar la momentul respectiv mi s-a părut superficial. Nu mă refer la valoare lui, ci ca om. Era cam în fente… Așa mi s-a părut. Nici nu am vrut să trag de el să semneze cu mine”, a încheiat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

FCSB l-a ”furat” pe Octavian Popescu de la U Craiova

Octavian Popescu a explodat la formația ”roș-albastră” imediat după ce i s-a dat încredere, iar finanțatorul Gigi Becali anunțat că o să plece numai pentru suma de  100.000.000 de euro.

Între timp, patronul roș-albaștrilor  și-a mai micșorat cererea în cazul vreunei oferte pentru noua sa ”perlă”, dar l-a comparat pe acesta cu starurile de la PSG, Kylian Mbappe și Neymar.

Octavian Popescu a fost adus de FCSB în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova, unde era împrumutat de Regal București. Gigi Becali a plătit 200.000 de euro pentru el. Cei de la Universitatea Craiova ar fi avut ocazia să îl păstreze pe jucător, dar nu i-au făcut un contract la nivelul la care dorea impresarul Giovani Becali. În vreme ce Gigi Becali i-a oferit 3.000 de euro pe lună.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,75. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT