Sport

Tavi Popescu s-a luat în gură după meci cu fanii români de la Zenica. ”Plecați, bă, dacă nu vă convine!” Exclusiv

România a pierdut și al doilea meci din Liga Națiunilor, 0-1 cu Bosnia&Herțegovina, și fanii și-au pierdut răbdarea cu jucătorii ”tricolori”. Octavian Popescu nu a acceptat apostrofările și s-a certat cu suporterii.
08.06.2022 | 00:35
Tavi Popescu sa luat in gura dupa meci cu fanii romani de la Zenica Plecati ba daca nu va convine Exclusiv
Octavian Popescu s-a certat cu fanii echipei naționale după eșecul 0-1 cu Bosnia și Herțegovina. foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Finalul meciului Bosnia&Herțegovina – România 1-0, din etapa a doua a Ligii Națiunilor, a fost extrem de tensionat. Fanii i-au apostrofat pe ”tricolori”, iar mezinul Tavi Popescu le-a răspuns.

Octavian Popescu, salvat de veterani de furia fanilor

După încă o seară neagră pentru echipa națională, suporterii României i-au apostrofat pe jucătorii lui Edi Iordănescu, la finalul partidei pierdute la Zenica 0-1 cu Bosnia și Herțegovina.

ADVERTISEMENT

”Jucați fotbal”, le-au cerut fanii naționalei jucătorilor români, supărați după ce au bătut mii de kilometri pe drum pentru a vedea o nouă înfrângere a „tricolorilor”. Intrat pe teren în ultimele 15 minute, Octavian Popescu nu a acceptat apostrofările și s-a răstit la suporteri.

”Plecați, bă, dacă nu vă convine. Să nu mai veniți de acum înainte la meciuri”, le-a răspuns mezinul echipei naționale, îndreptându-se iritat către sectorul ocupat de românii din tribune, stârnind furia ultrașilor care l-au apostrofat serios!

ADVERTISEMENT
tavi-popescu 2
Octavian Popescu a intrat în conflict cu fanii la finalul partidei din Bosnia. foto: captură Antena 1

Fotbalistul echipei FCSB risca să declanșeze un conflict care nu avea cum să se sfârșească bine pentru fotbaliștii ”tricolori”.

Tavi Popescu a fost salvat, însă, de veteranii echipei naționale, în frunte cu Sergiu Hanca și cu căpitanul Vlad Chiricheș , care l-au luat din fața sectorului în care se aflau fanii români. Vezi VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu a jucat 15 minute, fără realizări

Octavian Popescu este unul dintre fotbaliștii care au impresionat în ultima ediție de campionat în Casa Pariurilor Liga 1, iar acest lucru l-a propulsat în circuitul echipei naționale.

Evoluțiile tânărului fotbalist sunt însă departe de ceea ce a arătat în campionat, iar în ultima vreme pare chiar apăsat de presiunea pe care finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali, o pune pe el și pe selecționerul Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri așteaptă să încaseze zeci de milioane de euro pe jucătorul lui, iar selecționerului îi cere imperativ să-l introducă pe teren încă din primele minute.

Octavian Popescu a debutat în tricoul echipei naționale pe 25 martie, la primul meci al selecționerului Edi Iordănescu, în amicalul pierdut de ”tricolori”, în Ghencea, 0-1 cu Grecia.

A mai prins minute și în finalul întâlnirii cu Israel, încheiată la egalitate 2-2 și a fost rezervă în primul meci oficial din noua ediție a Ligii Națiunilor 0-2 cu Muntenegru.

4.000.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform site-ului de specialitate transfermarkt


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,54 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT