Sport

Tavi Popescu și Florin Tănase cheamă fanii la stadion pentru FC Voluntari – FCSB: „Vrem să cântăm din nou cu voi”. Video

FCSB se va simți ca acasă în meciul din etapa a 9-a a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1. Meciul cu FC Voluntari se va juca pe Național Arena, iar roș-albaștrii, deși sunt oaspeți, așteaptă un număr mare de fani.
14.05.2022 | 12:29
Tavi Popescu si Florin Tanase cheama fanii la stadion pentru FC Voluntari  FCSB Vrem sa cantam din nou cu voi Video
Tavi Popescu și Florin Tănase cheamă fanii la stadion pentru FC Voluntari - FCSB: „Vrem să cântăm din nou cu voi”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB așteaptă între 10 mii și 15 mii de spectatori la duelul cu FC Voluntari din etapa a 9-a a play-off-ului Casa Pariurilor Liga 1. Deși sunt oaspeți, roș-albaștrii „joacă” acasă pentru că ilfovenii au început lucrările de modernizare ale stadionului „Anghel Iordănescu”.

Octavian Popescu și Florin Tănase îi așteaptă pe fani la stadion pentru duelul cu FC Voluntari

Pe parcursul acestei săptămâni, pe rețelele de socializare, fotbaliștii lui Toni Petrea au postat mai multe mesaje prin care și-au chemat suporterii să îi susțină pe Național Arena. Ultimii care s-au înscris pe această listă au fost chiar vedetele Octavian Popescu și Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

„Am simțit forța voastră. Am râs împreună și am plâns împreună. Suntem cu toții o familie! Hai la meci, împreună suntem mai puternici”, a transmis Octavian Popescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

„Vrem să cântăm din nou cu voi, vrem să vă simțim iarăși energia și dragostea. Hai la stadion, să arătăm din nou că suntem cea mai iubită echipă din România. Hai să arătăm că împreună suntem o mare familie”, a fost mesajul căpitanului Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Chiar dacă va fi dezavantajată din punct de vedere al susținerii fanilor, FC Voluntari încearcă să facă bani de pe urma meciului cu FCSB, iar conducătorii ilfovenilor au pus prețuri piperate la bilete.

Cine vrea să asiste pe Național Arena la partida FC Voluntari – FCSB trebuie să plătească 35 de lei la peluze, 60 de lei la tribuna a II-a, 90 de lei la tribuna I(inclusiv VIP) și 500 lei/loc la lojă.

ADVERTISEMENT

Trei fotbaliști de la FCSB, în pericol de suspendare pentru „finala” cu CFR Cluj

Florin Tănase și Octavian Popescu vor sta cu emoții la partida cu FC Voluntari, alături de Risto Radunovic. Cei trei sunt în pericol de suspendare pentru meciul din ultima etapă, cu CFR Cluj, care poate fi decisiv în stabilirea campioanei. Cu toate acestea, Toni Petrea a declarat că nu are de gând să menajeze pe nimeni.

„Nu. Nu îi vom menaja. Vom intra cu cea mai bună echipă. Trebuie să câștigăm neapărat acest joc. Vom vedea pe parcurs evoluția jocului și dacă vom mai scoate dintre ei. Ne interesează rezultatul meciului cu Voluntari și apoi vom vedea pe cine ne vom baza. Mă gandesc la modul ca e totul sau nimic.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu câștigăm cu Voluntari, toată munca noastră de până acum va fi degeaba. Trebuie să fim conștienți că vom avea un meci greu pe care trebuie să-l câștigăm”, a spus antrenorul vicecampioanei, la conferința de presă premergătoare meciului cu ilfovenii.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,88 este cota pentru „total goluri: 3-5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT