Sport

Tavi Popescu, ținta ironiilor după ce FCSB a câștigat Supercupa României! Cum au glumit colegii: „Ai mai păcălit un an”

Octavian Popescu a fost subiectul preferat de glume al fotbaliștilor de la FCSB după 3-0 în finala Supercupei României împotriva Corvinului Hunedoara.
05.07.2024 | 00:10
Tavi Popescu tinta ironiilor dupa ce FCSB a castigat Supercupa Romaniei Cum au glumit colegii Ai mai pacalit un an
Octavian Popescu a fost ironizat de colegii de la FCSB la finalul meciului din Supercupa României împotriva Corvinului Hunedoara. Foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu a fost pe foaia de joc la primul meci al FCSB-ului din noul sezon, scor 3-0 împotriva Corvinului Hunedoara, în finala Supercupei României pe Stadionul Ghencea. Accidentat la gleznă, atacantul în vârstă de 21 de ani al campioanei României i-a susținut pe colegi din tribune.

Tavi Popescu, ținta ironiilor după ce FCSB a câștigat Supercupa României! Cum au glumit colegii: „Ai mai păcălit un an”

Octavian Popescu a ratat duelul împotriva Corvinului Hunedoara din finala Supercupei României. „Perla” lui Gigi Becali se află în proces de recuperare după ce a suferit o intervenție chirurgicală la gleznă la începutul lunii iunie. Tot în prima lună de vară, Tavi Popescu s-a operat la nas pentru a rezolva o problemă respiratorie.

ADVERTISEMENT

Tânărul fotbalist al echipei lui Gigi Becali a fost prezent în Ghencea la demonstrația de forță a FCSB-ului. Echipa antrenată de Elias Charalambous s-a impus la scor de neprezentare împotriva Corvinului Hunedoara, grație golurilor lui Miculescu, Ștefănescu și Luis Phelipe.

La finalul meciului, Tavi Popescu a fost luat în colimator de colegii de la FCSB. Andrei Vlad, titular în poarta roș-albaștrilor la meciul cu Corvinul, l-a ironizat pe colegul din ofensivă. Replica portarului campioanei a fost surprinsă de reporterul FANATIK de la stadion.

ADVERTISEMENT

„Bravo, tată, ai mai luat un trofeu, ai mai păcălit un an!”, i-a spus Andrei Vlad lui Octavian Popescu. Gluma portarului a fost extrem de inspirată pentru că amândoi au râs copios, după care și-au dat mâna.

David Miculescu l-a luat la țintă pe Octavian Popescu : „Îmi doresc să nu mai vină Tavi la echipă”

David Miculescu și Octavian Popescu au o relație specială de prietenie. Autorul primului gol al FCSB-ului din partida împotriva Corvinului Hunedoara nu a ezitat să-și „înțepe” prietenul la flash-interviul de la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

„Suntem foarte bucuroși că am reuşit să câştigăm. A fost puţin mai greu, până am reuşit să deschidem scorul. S-a văzut că a fost primul meci, şi Ştefănescu e un jucător nou, mai trebuie puţin şi ajungem să ne înţelegem.

Nu pot să spun că a fost presiune, dar a fost această formulă nouă, a fost abia al treilea meci cu Ştefănescu, mai avem puţin până când ne vom înţelege pe teren.

ADVERTISEMENT

Nu este presiune, mă ambiţionez mai mult, sper să înscriu la fiecare meci, să-mi ajut colegii. Revin şi ceilalţi, sperăm să intre de mâine, de când vom începe antrenamentele pentru meciul cu Virtus.

Îşi dorea de mult acest transfer, este o pierdere, dar ne bucurăm pentru el (n.r. Florinel Coman). Îmi doresc să marchez cât mai mult şi să nu mai vină Tavi la echipă”, au fost cuvintele lui David Miculescu.

ADVERTISEMENT