News

Taximetrist reținut după ce a încercat să abuzeze sexual o tânără! Cine a reclamat fapta polițiștilor

Taximetrist reținut după ce a încercat să abuzeze sexual o tânără, un bărbat de 48 de ani din Hunedoara va merge în fața magistraților
25.09.2021 | 14:34
Taximetrist reținut după ce a încercat să abuzeze sexual o tânără! Cine a reclamat fapta polițiștilor
Taximetristul se află în arestul Poliției. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Întreaga grozăvie s-ar fi petrecut pe 24 septembrie, undeva la orele amiezii. Atunci polițiștii din Hunedoara au fost sesizați verbal de un bărbat care le-a transmis că, în cursul zilei, fiica lui a fost lipsită de libertate.

Mai exact, tânăra, în vârstă de 19 ani a participat la un eveniment organizat într-un local de pe raza municipiului Hunedoara, de unde a plecat cu un taxi. În momentul în care oamenii legii au aflat totul, fata se afla deja în apartamentul conducătorului auto.

Reținut după ce a încercat să abuzeze sexual o femeie!

Reclamantul le-a mai zis polițiștilor că știe de întreaga situație de la o prietenă a fiicei sale. Aceasta i-ar fi spus că fata lui este ținută împotriva voinței sale într-o locuință de un bărbat care s-ar fi oferit să o conducă acasă, cu un taximetru.

ADVERTISEMENT

După ce au luat act de cele petrecute, oamenii legii s-au dus în cel mai scurt timp posibil la casa bărbatului respectiv. Dicutăm despre un hunedorean în vârstă de 48 de ani.

Culmea, inițial, reclamantul a precizat doar porecla acestuia. În cele din urmă, polițiștii au descoperit despre cine este vorba și au reușit să o elibereze pe tânără.

ADVERTISEMENT

Aceștia au stabilit că fata a fost condusă de bărbat cu un taximetru, în dimineața zilei de 24.09.2021, undeva în jurul orei 08.00 și ținută acolo împotriva voinței sale.

Interesant este că tânăra, despre care oamenii legii cred că se afla sub influența alcoolului a încercat să se împotrivească atunci când și-a dat seama ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

De altfel, fata avea urme evidente de violență pe suprafața corpului, motiv pentru care a fost transportată la UPU Hunedoara, pentru îngrijiri de specialitate.

„Prezumtivul făptuitor a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, în cauză polițiștii întocmind dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și tentativă de viol.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au stabilit faptul că persoana vătămată a refuzat să intre în interiorul locuinței bărbatului, context în care acesta a exercitat acte de violență asupra sa, conducând-o împotriva voinței sale în locuință, unde a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, însă nu a reușit întrucât persoana vătămată s-a împotrivit și a reușit să solicite prin mesaje ajutorul unei prietene, care i-a alertat părinții tinerei, iar aceștia au sesizat Poliția

Ca urmare a intervenției promte la fața locului a polițiștilor, activitatea infracțională a bărbatului a fost stopată, iar fapta de viol nu a avut loc”, a anunțat IJP Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Între timp, agresorul a fost încătușat și condus la sediul Politiei. Acesta va sta 24 de ore în arest, apoi trimis la Centrul de Retinere și Arestare Preventivă Deva unde va fi prezentat magistraților Judecătoriei Hunedoara.

De remarcat că victima a suferit leziuni care necesită, pentru vindecare, aproximativ 18-19 zile de îngrijiri medicale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri