Life

Alina Pușcaș, declarații exclusive despre noul sezon Te cunosc de undeva: “Filmările încep în ianuarie”. Cine sunt concurenții?

Alina Pușcaș face dezvăluiri despre cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cine vor fi noii concurenți ai show-ului și când încep filmările
16.11.2021 | 13:54
Alina Puscas declaratii exclusive despre noul sezon Te cunosc de undeva Filmarile incep in ianuarie Cine sunt concurentii
Alina Pușcaș vorbește despre câteva aspecta ale noului sezon al emisiunii TCDU. Foto: Te cunosc de undeva
ADVERTISEMENT

Alina Pușcaș a dezvăluit câteva informații despre următorul sezon al uneia dintre cele mai iubite emisiuni. Telespectatorii emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, mai au de așteptat până să își vadă pe micile ecrane artiștii favoriți. Filmările pentru noul sezon vor începe abia în luna ianuarie a anului 2022, urmând ca prima ediție să fie difuzată abia în primăvară.

Când începe noul sezon Te cunosc de undeva

Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii despre noul sezon, producătorii neavând încă contractele semnate cu noi concurenți. Sunt șanse ca și în acest sezon să existe o combinație între artiști care vor participa individual și artiști care vor forma o echipă pe scenă.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă în continuare juriul va fi format din Andreea Bălan, care va avea misiunea de a urmări dacă fiecare concurent se sincronizează perfect, Ozana Barabancea, ce își dorește ca viitorii concurenți să își etaleze cu grație calitățile vocale, Aurelian Temișan, care se va ocupa de jurizarea show-ului pus în scenă și Cristi Iacob, care va avea grijă ca nivelul actoricesc al fiecărui concurent să atingă cote înalte.

Alina Pușcaș oferă detalii despre următorul sezon TCDU

Ce este, însă, cert este că Alina Pușcaș va ocupa în continuare postul de prezentatoare a emisiunii, alături de bunul său coleg, Cosmin Seleși. Aceasta a postat pe contul său de Instagram un story în care mărturisește că abia așteaptă să înceapă filmările pentru cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Prezentatoarea susține că și fiica sa este foarte dornică să își vadă mama pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Sezonul 17! Vă dați seama? Înnebunesc, de-abia aștept! Mi-a fost așa de dor!”, a declarat prezentatoarea.

Contactată telefonic de FANATIK, Alina Pușcaș a făcut câteva declarații despre noul sezon al emisiunii pe care majoritatea românilor o urmăresc.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții noului sezon Te cunosc de undeva

Știm doar că se vor face în ianuarie filmările, atât. Nu știm nimic legat de contracte sau de producători. Până nu se lansează oficial contractele și până nu apare pe TV lista cu ce concurenți sunt, nu vă pot spune nimic.”, a declarat Alina Pușcaș pentru FANATIK.

Dacă în sezoanele trecute ne-am bucurat de o gamă foarte largă de artiști ce au pășit pe scenă, cu siguranță la fel se va întâmpla asta și în noul sezon. După cum bine știți, concurenții încearcă de fiecare dată să intre cât mai bine în pielea personajelor pe care ruleta le oferă la finalul fiecărei ediții.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, emisiunea a atras o mulțime de telespectatori, tocmai pentru că, de fiecare dată, premiile câștigate au fost donate unor persoane care aveau nevoie de ajutor. Concurenții, care la finalul fiecărei ediții ajung să adune cele mai multe puncte din partea juriului, primesc un premiu substanțial pe care îl vor oferi unui caz umanitar pe care îl primesc înainte de emisiune.

Surpriză pentru telespectatori, la aniversarea a 28 de ani de Antena 1

Până atunci, însă, vedetele au dat o petrecere de zile mari cu ocazia aniversării a 28 de ani de Antena 1. Pe data de 29 noiembrie, Antena 1 va avea program special, cu emisiuni și surprize multe pentru telespectatorii fideli.

Am pus-o de o mică petrecere, care va fi montată și difuzată exact de ziua Antenei 1”, a declarat Alina Pușcaș într-un InstaStory pe contul său personal.

ADVERTISEMENT
Tags: