Life

Romică Țociu a semnat pentru noul sezon “Te Cunosc de Undeva”. Cum a ajuns Pepe să prezinte show-ul. Dezvăluiri de culise

Noul sezon al emisiunii "Te Cunosc de Undeva" va fi prezentat de Alina Pușcaș și de cântărețul Pepe, dar Antena 1 a vrut, inițial, alt prezentator. FANATIK are detalii de culise, după înlocuirea lui Cosmin Seleși.
17.02.2022 | 13:11
Romica Tociu a semnat pentru noul sezon Te Cunosc de Undeva Cum a ajuns Pepe sa prezinte showul Dezvaluiri de culise
Romică Țociu a semnat cu Antena 1 și este unul dintre concurenții noului sezon Te Cunosc de Undeva, prezentat de Pepe și de Alina Pușcaș. Sursă foto: Montaj fanatik
ADVERTISEMENT

Noul sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva” vine cu schimbări majore. După ce Cosmin Seleși a încetat colaborarea cu Antena 1, Pepe este noul partener de prezentare al Alinei Pușcaș, dar, conform informațiilor FANATIK, artistul a bătut palma cu producătorii, după ce unul dintre cei mai carismatici și talentați actori a refuzat să fie în prim-plan.

De ce a refuzat Romică Țociu să prezinte “Te Cunosc de Undeva”

FANATIK a aflat că producătorii show-ului de tranformare si interpretare au vrut să aducă în locul lui Cosmin Seleși tot un actor, mult mai cunoscut, cu lipici la public și familiar cu tot ce implică emisiunea “Te Cunosc de Undeva”.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiile noastre, Romică Țociu (59 ani) s-a aflat în capul listei cu numele posibililor prezentatori ai emisiunii, însă actorul nu ar fi primit o ofertă financiară care să-l mulțumească și a preferat să spună “pas” propunerii de a fi colegul de prezentare al Alinei Pușcaș (36 ani). Tot partea financiară ar fi cântărit semnificativ și în ruptura dintre Antenă și Cosmin Seleși, căruia nu i s-a mai prelungit contractul, la sfârșitul lui 2020.

Actorul va fi concurent în sezonul 17 al show-ului de la Antena 1

Dacă banii primiți de Romică Țociu pentru rolul de prezentator nu au fost cei doriți, FANATIK a aflat că Antena 1 i-a propus să fie unul dintre concurenții sezonului 17 al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”. Celebrul actor a acceptat oferta și, alături de alți artiști, va putea fi văzut, din nou, în show-ul transformărilor.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că Romică Țociu a fost unul dintre concurenții emisiunii sezonului trecut, când a făcut echipă cu actrița Adriana Trandafir. De altfel, la finalul transformărilor, au fost desemnați marii câștigători ai sezonului 16 “Te Cunosc de Undeva”.

Romica Tociu si Adriana Trandafir
Romica Tociu si Adriana Trandafir au câșticat sezonul trecut al emisiunii Te Cunosc de Undeva. Sursă foto: Antena 1

Propunerea de a face parte din echipa noului sezon a venit într-un moment dificil pentru Romică Țociu. Actorul și familia sa trec prin clipe grele, după ce Filip, nepotul de doi ani și jumătate al comediantului, a ajuns în stare critică pe mâinile doctorilor, pentru că a înghițit două bile magnetice.  

ADVERTISEMENT

Copilul a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată, care a durat mai multe ore, și se află spitalizat de mai multe săptămâni.

Momente grele pentru Romică Țociu: “Am plâns de m-am rupt, e sufletul meu”

“Filip, nepotul meu, de doi ani și jumătate, din neatenție, nu știu cum s-a întâmplat, a înghițit două bile metalice, care erau și magnetice. Două bile magnetice care i-au perforat stomacul. Jocul ăla e foarte periculos. Cei care îl cumpără trebuie să fie foarte atenți, pentru că bilele astea fac ravagii.

ADVERTISEMENT

Eram în America și avea niște zile, de care știam, în care nu se simțea bine. Tot ce mânca vomita. Și unde s-a dus peste tot, ziceau că are enterocolită. Făcând ecografie, palpat și la super clinici. Nimeni nu a constat că este foarte grav ce se va întâmpla pe viitor.

Ultima dată, când i s-a făcut rău, rău, s-au dus la o clinică și medicul ăla a zis să-i facă și o radiografie, pentru că la ecografie nu se vede nimic. Starea lui de sănătate se deterioraseră foarte rău. Bilele alea s-au unit. Una s-a dus în colon, una în intestin. Și ele s-au atras una pe cealaltă și au strâns tot.

A fost o operație foarte grea, trei ore și jumătate. A rezistat cu toate că avea o stare destul de rea. Ajunsese aproape de șoc septic. El avea acolo infecție și n-a făcut temperatură, asta i-a indus în eroare pe ceilalți medici. (…) A ieșit de la reanimare, e bine, bea apă. Am plâns de m-am rupt, e sufletul meu. Am mai trecut prin momente grele, dar nu ca ăsta. Nu mă gândeam vreodată că o să trec prin asta.”, povestea partenerul de scenă al lui Cornel Palade, luna trecută, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Pepe a acceptat să prezinte alături de Alina Pușcaș

Așa cum v-am anunțat, în exclusivitate, cântărețul Pepe a acceptat să prezinte “Te Cunosc de Undeva”, alături de Alina Pușcaș. De altfel, de-a lungul celor 16 sezoane ale emisiunii “Te Cunosc de Undeva”, cântărețul a putut fi văzut și la masa juriului, și în postura de concurent.

Și asta nu e tot! Pepe a câștigat două sezoane ale show-ului “Te Cunosc de Undeva”, sezonul 3, respectiv sezonul 4, așadar singura provocare pe care nu a bifat-o în cadrul emisiunii, până acum, este rolul de prezentator.

”Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni”, a declarat Pepe, pentru FANATIK, luna trecută, când am prezentat, în exclusivitate, informația conform căreia artistul este noul coleg de prezentare al Alinei Pușcaș.

ADVERTISEMENT