Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Te întorci la Rapid? Adi Mutu, răspuns briliant. Ce spune de decizia lui Șucu de a-l confirma pe Bergodi

Adrian Mutu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că în acest final de sezon nu vrea să preia o echipă spunând că momentan nu se gândeşte la Rapid.
15.04.2024 | 10:10
Te intorci la Rapid Adi Mutu raspuns briliant Ce spune de decizia lui Sucu de al confirma pe Bergodi
Te întorci la Rapid? Adi Mutu, răspuns briliant. Ce spune de decizia lui Șucu de a-l confirma pe Bergodi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce şi-a dat demisia de la CFR Cluj, numele lui Adrian Mutu a fost vehiculat pe lista lui Dan Şucu pentru revenirea la Rapid. “Briliantul” ar putea să îl înlocuiască pe Cristiano Bergodi pe banca giuleştenilor.

Te întorci la Rapid? Adi Mutu, răspuns briliant. Ce spune de decizia lui Șucu de a-l confirma pe Bergodi

Adrian Mutu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre interesul Rapidului, dar spune că acest moment nu este cel mai bun pentru o revenire în Giuleşti, dar din vară orice este posibil:

ADVERTISEMENT

“Cu domnul Şucu am mai vorbit, dar în ultimele 3 săptămâni n-am mai vorbit. Mă gândeam că este supărat şi are alte lucruri pe cap. Nu vreau să pun presiune pe nimeni şi nu mă gândesc la nimic, ca să vă răspund şi la următoarea întrebare.

În momentul ăsta nu mă gândesc la Rapid. Nu mă gândesc pentru că am nevoie de altceva. Vreau să mă relaxez, mai sunt şapte meciuri, încă o lună de zile. Nu ar fi inteligent din partea unui club să schimbe antrenorul.

ADVERTISEMENT

“Te aştepţi să vină cu cuţitul între dinţi. Sunt jucători cu cinci campionate şi e numele lor în joc”

Şi să aducă acum pe altul. Nu ştiu cine ar accepta. Este posibil să îţi iei şapte înfrângeri la rând. Eşti dat afară înainte să înceapă noul sezon. Poate i-a relaxat victoria Corvinului pe cei de la Rapid.

Deşi, orice echipă de talia CFR-ului, care ia 0-4 de la o echipă de Liga 2, are reacţie. Te aştepţi să vină cu cuţitul între dinţi. Sunt jucători cu cinci campionate şi e numele lor în joc. 

ADVERTISEMENT

Cum a fost al meu şi al lor. Ar trebui să fii mult mai atent. Pentru că pot să îţi dea patru într-o repriză dacă nu eşti pregătit şi asta s-a şi întâmplat. Aici e forţa unei echipe, nu stai două săptămâni să te gândeşti.

“CFR Cluj îţi dă a treia înfrângere în play-off şi îţi ia toate visele”

Se poate întâmpla. Nu stai să te gândeşti două săptămâni când eşti în cărţi pentru titlu. Eu cred că puterea unor jucători asta trebuie să fie. Nici prea multă veselie când câştigi. 

ADVERTISEMENT

CFR Cluj îţi dă a treia înfrângere în play-off şi îţi ia toate visele. Mi s-a întâmplat şi mie cu Rapidul în play-off. Dar aveam alt lot”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Te întorci la Rapid? Adi Mutu, răspuns briliant. Ce spune de decizia lui Șucu de a-l confirma pe Bergodi

ADVERTISEMENT