Fotbal intern

„Te mai gândești la Dinamo?” Răspuns genial: „Tu te întorci acasă la părinți?”

07.06.2018 | 14:07
Te mai gandesti la Dinamo Raspuns genial Tu te intorci acasa la parinti

Unul dintre cei mai talentați jucători care au trecut recent prin curtea lui Dinamo a reușit promovarea în Liga a 2-a, dar se gândește în continuare la clubul din Ștefan cel Mare.

Este vorba despre Raphael Stănescu, ajuns între timp la 25 de ani, care în acest sezon a făcut parte din echipa celor de la Suporter Spirit Club Farul Constanța ( a nu se confunda cu foasta echipă Farul Constanța, care este în faliment!) care a promovat în Liga 2 după o luptă cap la cap până în penultima etapă cu Progresul Spartac București. Întrebat dacă se mai gândește la întoarcerea în „Ștefan cel Mare”, Stănescu a oferit un răspuns emoționant: „Te întreb altfel… Tu te mai întorci acasă la părinții tăi? Așa e și la mine. Eu am stat la Dinamo de la 7 ani până la 20 de ani. Indiferent de problemele pe care le-am avut acolo, am greșit și eu, au greșit și ei, dar eu dinamovist rămân pe viață. Dacă ar fi cineva să mă sune să-mi spună să vin acolo m-aș duce pe jos. Bratu se bazează pe tineri, dar eu nu mai sunt așa de tânăr, fac acum 25 de ani. Nu cred că se mai pune problema să fiu dorit acolo, dar nu se știe niciodată. Eu am urmărit mereu Dinamo. N-ai cum să te lepezi de asta”, a spus tânărul fotbalist, pentru gsp.ro.

Raphael Stănescu s-a relansat la SSC Farul, după ce a plecat de la Dinamo

După plecarea de la Dinamo, Raphael Stănescu a ajuns la SSC Farul, unde alături de Petre Grigoraș a reușit să se pună pe picioare și să obțină promovarea în Liga 2. Stănescu a înscris 20 de goluri la Farul și se arată bucuros că a început să joace din nou fotbal de calitate: „Am avut un sezon bun. Domnul Grigoraș m-a pus pe picioare. Mi-a dat plăcerea din nou să joc după ce câțiva ani am jucat mai mult așa, fără miză. Nu mă mai gândeam foarte mult la fotbalul de performanță. În mare măsură voi continua aici. Dacă nu primesc altceva mai bun rămân la Farul”. Stănescu are gânduri mari cu echipa constănțeană: „Noi am vrea să ne batem la promovare, dar acum depinde de bugetul echipei, de ce vor oamenii de la Primărie, ei dau banii. Ca să promovezi îți mai trebuie jucători”.

23 de meciuri a jucat în Liga 1 Raphael Stănescu, la Dinamo și Corona Brașov