News

”Te omor!” Bătaie mai ceva ca în Vestul Sălbatic în trafic. Poliția Capitalei a deschis o anchetă

Bătaie mai ceva ca în Vestul Sălbatic în trafic. Doi bărbați care au fost surprinși în timp ce lovesc și înjură un alt participant la trafic sunt căutați de polițiști.
20.06.2024 | 16:32
Te omor Bataie mai ceva ca in Vestul Salbatic in trafic Politia Capitalei a deschis o ancheta
”Te omor!” Bătaie mai ceva ca în Vestul Sălbatic în trafic. Sursa foto: captură foto-Accidente rutiere Romania/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi șoferi care s-au crezut zmeii traficului bucureștean sunt căutați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce loveau și înjurau un alt participant la trafic.

Bătaie mai ceva ca în Vestul Sălbatic în trafic

În cursul zilei de miercuri, pe un grup de Facebook destinat accidentelor rutiere din România, a fost publicat un filmuleț în care apar doi bărbați în timp ce își fac dreptate cu pumnul. 

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost surprinși de un trecător chiar în momentul în care îl loveau, înjurau și amenințau, pe șoferul unei maşini care stătea în coloană.

Fără să stea pe gânduri trecătorul a pus mâna pe telefon și a filmat întregul moment pe care ulterior l-a postat pe rețelele de socializare, unde a stârnit un val de reacții din partea internauților.

ADVERTISEMENT

”Te omor!”, a strigat unul dintre bărbaţi în timp ce spargea geamul şi înjura. Asta în timp ce celălalt bărbat se îndepărtase de mașina victimei și se îndrepta către alta.

Imaginile au fost surprinse chiar în centrul Bucureștiului, în zona hotelului Marriott, iar la scrut timp după ce s-au viralizat acestea au ajuns și în atenția Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții instituției au anunțat, joi, că în urma vizionării acestui filmuleț, poliţiştii din cadrul Secţiei 18 Bucureşti s-au autosesizat și fac cercetări pentru a-i identifica pe cei doi șoferi recalcitranți.

”Poliţiştii Secţiei 18 s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul, în vederea luării măsurilor legale”, a transmmis, joi, Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Potrivit Poliției Capitalei, cerificările sunt continuate de către ofițeii din cadrul Secţiei 18 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria 5.

După ce vor descoperi cine sunt șoferii care apar, în filmuleț, în timp ce atacă un alt participant la trafic, oamenii legii îi vor cerceta pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ADVERTISEMENT