Te pricepi la fotbal: Alcătuiește-ți echipa de fantasy în FootballCoin pentru weekend!

07.12.2018 | 13:35
Te pricepi la fotbal Alcatuiesteti echipa de fantasy in FootballCoin pentru weekend

FootballCoin, singurul joc de fantasy football cu meciuri din cele mai importante campionate europene, se întoarce în acest weekend. Avem numeroase competiții gratuite, premii exprimate în criptovalută și căutăm să premiem cei mai fini cunoscători ai fotbalului european.

FootballCoin organizează competiții publice, gratuite care să coincidă cu cele mai importante meciuri din fotbalul european. Utilizatorii FootballCoin pot organiza propriile competiții, unde să includă doar partidele pe care aceștia le preferă.

Hai să vorbim despre unele dintre cele mai importante competiții ale acestui weekend:

Free-Spain-LaLiga R15

Barcelona este în sfârșit liderul La Liga, însă lucrurile se pot schimba după disputa din deplasare cu Espanyol. Real Madrid, în schimb, caută să se apropie de primele locuri în urma meciului cu ultima clasată, Huesca.

Jucători recomandați pentru echipa ta:

Jony – Deportivo Alaves Sad

Silva Andre – Sevilla FC

Tomas Vaclik – Sevilla FC

Cristhian Stuani – Girona FC

Free England-PL-R16

Cel mai popular campionat al Europei aduce dispute, în principiu, facile pentru Tottenham, Liverpool, Arsenal și Manchester United. În schimb derbyul etapei le aduce pe două dintre cele mai în formă echipe ale sezonului, Chelsea și Manchester City, luptând pentru trei puncte care s-ar putea să fie vitale în lupta pentru titlu.

Jucători recomandați pentru echipa ta:

Bernardo Silva – Manchester City

Wilfried Zaha – Crystal Palace

James Maddison – Leicester City

Alisson – Liverpool FC

Free- ITALY-Serie A-R15

Lupta acerbă pentru locul 2 în Serie A, știm cu toții echipa ce a monopolizat câștigarea Scudetto, continuă. Napoli pare a avea o misiune ușoară împotriva lui Frosinone, Milan caută să folosească avantajul terenului propriu împotriva lui FC Torino, iar Lazio joacă împotriva puternicei echipe a  Sampdoriei.

Jucători recomandați pentru echipa ta:

Manuel Lazzari – Spal 2013

Federico Chiesa – Fiorentina

Krzysztof Piatek – Genoa FC

Emil Audero – Sampdoria

Tu,ce faci în acest weekend? Plănuiești să te uiți la foarte mult fotbal? Nu există nicio metodă mai bună de justificare a pasiunii tale decât prin participarea în competițiile de fantasy football. FootballCoin face scouting pentru cei mai buni manageri și vrea să îi premieze.