Nicio categorie

Te scoatem din criză: FANATIK, numărul 1 în pariuri

"COTE BETON" ŞI  "PARIURI LA MINUT" sînt două rubrici ale site-ului FANATIK.RO de pe urma cărora poţi obţine un profit consistent. ...
Autor: Alin Miu | 19.08.2013 | 21:40

“COTE BETON” ŞI  “PARIURI LA MINUT” sînt două rubrici ale site-ului FANATIK.RO de pe urma cărora poţi obţine un profit consistent. 

 “Pariuri la minut”

Cu siguranţă, rubrica “Pariuri la minut” le va fi de mare ajutor celor care preferă să mizeze LIVE pe evenimentele sportive.  Eliminări, cartonaşe, accidentări, cornere, goluri şi cote de care puteţi profita. Toate informaţiile vor fi disponibile în timp real.

În ultima săptămînă aţi fi putut beneficia de unele performanţe remarcabile ale tipsterilor noştri. Mai întîi (AICI) v-am oferit 10 pariuri la minut cîştigătoare în decurs de cîteva ore, la cote excelente, iar sîmbătă aţi putut beneficia din plin de pe urma acestei rubrici (AICI)

 “Cote beton”

“Cote Beton” reprezintă, fără îndoială, cea mai atractivă rubrică pentru împătimiţii pariurilor. Aici vă sînt prezentate cele mai profitabile 10 cote ale zilei, în opinia tipsterilor FANATIK.

Media generală a cotelor prinse a fost în ultima vreme la 70%, însă au existat şi unele zile cu un procentaj de reuşită la 80% (AICI), respectiv 90% (AICI).

Pe lîngă aceste rubrici, puteţi beneficia de un volum de informaţie extrem de încărcat, toate ştirile de  pariuri putînd fi găsite pe coloana din stînga a site-ului nostru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!