Life

Antonia, confesiuni sfâșietoare despre traumele ei: „De aceea nu vreau să merg la TV”

Antonia a vorbit despre marea ei vulnerabilitate, dezvăluind de ce refuză să ofere interviuri chiar și în mediul online, frumoasa vedetă recunoscând că are traume din trecut.
25.01.2023 | 17:00
Antonia confesiuni sfasietoare despre traumele ei De aceea nu vreau sa merg la TV
Antonia, cântăreață de muzică pop-dance. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Antonia a lansat de curând un nou hit, în colaborare cu artistul Florian Rus, prilej cu care a făcut câteva confesiuni despre cea mai mare teamă pe care o are de când a devenit celebră.

Antonia a vorbit despre traumele pe care le-a avut de îndurat după ce și-a lansat noua melodie

Considerată de mulți drept cea mai frumoasă femeie din România, partenera lui Alex Velea este, pe cât de atrăgătoare și aparent greu de abordat, pe atât de timidă.

ADVERTISEMENT

Răutățile de care s-a lovit până acum în viață i-au adus tot felul de anxietăți, lumea judecând-o și etichetând-o în tot felul. Marea problemă a vedetei, care a locuit ceva vreme în America, este că se simte mai liberă și mai sigură pe ea când vorbește în engleză decât atunci când povestește ceva în limba română.

Au fost momente de debusolare în viața artistei, unele în care nu se mai identifica deloc cu mediul în care trăia. Potrivit propriilor sale confesiuni, făcute prin intermediul contului de Instagram, au existat clipe în care a simțit că nu aparține României și Statelor Unite. Reamintim că în America a trăit 12 ani!

ADVERTISEMENT

Interpreta single-ului „Dududum” a mărturisit că a fost deseori criticată pentru că se adresează mai des în engleză pe rețeaua de socializare mai sus amintită. Vedeta recunoaște că o face și pentru că are mulți urmăritori străini, având prieteni în Las Vegas și statul Utah. Apoi, focoasei șatene îi vine mai lesne să se exprime în această limbă.

De ce refuză să ofere interviuri televizate. Vedeta ascunde o mare teamă: „Mă blochez”

Cu toate acestea, Antonia susține că s-a simțit ca o străină în State. Senzația a urmărit-o și când a revenit în România, din cauza faptului că nu se exprima tocmai ok în limba română.

ADVERTISEMENT

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi. Simt că nu mă voi exprima corect.

Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: `Ești proastă, nu știi să vorbești`. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face. Cine vrea doar să haterească, tot o va face”, povestește Antonia.

ADVERTISEMENT

Pe plan muzical, iubita lui Alex Velea nu are niciun motiv pentru care să se plângă. E drept, în ultima perioadă a stat într-un con de umbră. A încercat să își găsească o direcție muzicală care să i se potrivească 100% și să o urce acolo unde și-a dorit dintotdeauna, în fruntea clasamentelor.

Noua melodie, compusă de EMAA și Bastien

Începutul lui 2023 pare să fie promițător pentru Antonia. Vedeta speră ca odată cu lansarea melodiei „Dududum”, scoasă pe piață cu Florian Rus, să intre din nou în grațiile publicului.

Cântăreața a fost, de altfel, în urmă cu câțiva ani, una din cele mai difuzate la radio. Un exemplu grăitor în acest sens e super-hitul „Marabou”, dar nu a fost singurul ei succes!

Melodia „Dududum” a fost compusă de EMAA, Bastien și Florian Rus. Clipul piesei are peste un milion de vizualizări în două săptămâni de la lansare.

ADVERTISEMENT