Carousel hot news

ŢEAPA anului: Mutu e plătit de Pune City, dar nu va juca!

Italienii de la blogdisport.it scriu că Adi Mutu va fi remunerat de Pune City, însă nu va juca nici un minut pentru echipa patronată de Salman Khan. Totodată, italienii notează că visul lui...
16.10.2014 | 17:27
ŢEAPA anului: Mutu e plătit de Pune City, dar nu va juca!

Italienii de la blogdisport.it scriu că Adi Mutu va fi remunerat de Pune City, însă nu va juca nici un minut pentru echipa patronată de Salman Khan. Totodată, italienii notează că visul lui Mutu este de a se retrage de la Fiorentina. 

“Mutu nu va juca la Pune City, însă va încasa bani, contractul fiind deja semnat. Uşa Fiorentinei este deschisă şi există posibilitatea unei întoarceri a lui Mutu la Firenze în iarnă”, scriu cei de la blogdisport.it.

Mai mult, Mutu a declarat pentru Corriere dello Sport că îşi doreşte revenirea la Fiorentina: Vin cu toată inima. Mă leagă foarte multe amintiri frumoase despre acest club. Fiorentina e a doua mea casă şi acum sînt disponibil să vin şi să joc”, notează Corriere dello Sport.

Adrian Mutu şi-a reziliat contractul cu Petrolul în această toamnă şi se părea că va juca în India, însă pînă la urmă mutarea a căzut chiar dacă românul era deja prezentat pe site-ul oficial al clublui indian. Conform italienilor, Mutu va încasa aproximativ 500.000 de euro de la indieni.

mutu

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri