Life

Țeapă de zile mari! Vlăduța Lupău promovează o geacă la un preț de 900 de lei care când de fapt costă 50 de lei

19.12.2020 | 14:04
Teapa de zile mari Vladuta Lupau promoveaza o geaca la un pret de 900 de lei care cand de fapt costa 50 de lei
Țeapă de zile mari! Vlăduța Lupău promovează o geacă la un preț de 900 de lei care când de fapt costă 120 de lei Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Țeapă de proporții promovată de Vlăduța Lupău. Artista face reclamă unei geci vândute de un site la un preț de 900 de lei. Am găsit același model al articolului vestimentar la prețuri de 60 de lei sau 120 de lei.

Cântăreața apare îmbrăcată cu o geacă pe care o promovează și îndeamnă fanii către un site pe care prețul acelui produs este în jurul la 900 de lei.

ADVERTISEMENT

Vedeta este foarte populară în mediul online și nu este prima dată când aceasta promovează diverse bunuri pe Instagram. În aceeași postare, ea dezvăluie și de unde și-a cumpărat ciorapii, explicând că foarte mulți fani au întrebat-o acest lucru.

Mare țeapă promovată de Vlăduța Lupău. Geacă vândută la preț exorbitant

Îndrăgita solistă de muzică populară le arată fanilor că geaca pe care o poartă este achiziționată de pe un site numit Cedelar. Pe respectiva pagină, produsul promovat de cântăreață costă în jur de 900 de lei.

ADVERTISEMENT
Vlăduța Lupău
Vlăduța Lupău, geacă de 900 de lei
Sursa foto: Instagram

„Geaca asta o am din Bangladesh și, serios, nu glumesc, mi-a venit în două luni. Am avut probleme cu transportul. Vă las contul lor de Instragram, în caz că mai este sau dacă vreți să vă comandați”, le transmite ea fanilor.

Geacă
Aceeași geacă, diverse prețuri
Colaj: Fanatik

Geaca, într-adevăr, mai este, dar prețul acesteia este unul exorbitant. Același produs apare pe site-ul celor de la Alibaba la prețul de 11 dolari, dacă sunt achiziționate mai multe bucăți. Dacă vreți să cumpărați o singură bucată, articolul vestimentar poate fi găsit la prețul de 29 de dolari pe site-ul Aliexpress.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când artista promovează produse în mediul online. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Vlăduța Lupău a făcut reclamă afacerii familiei sale, o firmă de haine pentru femei, bărbați și copii.

Hainele brandului respectiv sunt confecționate manual, iar, în această perioadă, au lansat o linie specială Crăciunului. Solista a apărut îmbrăcată în respectivele creații și le-a explicat fanilor cum pot intra în posesia acestora.

ADVERTISEMENT

”Vin Acasă De Crăciun ❤️Colecția noastră o aveți acum pentru toată familia”, a scris cântăreața în dreptul unor imagini în care apărea alături de soțul ei și un copilaș. Imaginile frumoasei familii i-au impresionat pe fanii acesteia.

ADVERTISEMENT