Fotbal intern

Țeapa luată de Dan Petrescu pe care o regretă și acum: „N-am luat niciun ban timp de 6 luni după revenirea din China. M-au mințit!”

02.05.2020 | 15:49
Teapa luata de Dan Petrescu pe care o regreta si acum Nam luat niciun ban timp de 6 luni dupa revenirea din China Mau mintit
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului a vorbit despre cea mai mare țeapă pe care și-a luat-o în cariera de antrenor și anume când s-a întors pentru a doua oară la Kuban Krasnodar.

Țeapa luată de Dan Petrescu după revenirea din China

Dan Petrescu a povestit că a doua sa perioadă petrecută la Kuban Krasnodar a fost un adevărat coșmar și că nu a primit niciun ban timp de șase luni. Antrenorul român regretă faptul că a plecat din China în Rusia.

ADVERTISEMENT

„Am făcut o dată greșeala când am plecat din China la Kuban și am regretat. N-am luat niciun ban în 6 luni, echipa nu mergea, doar fanii mă iubeau. M-au mințit că îmi dau banii, dar n-am luat nimic.

Am fost supărat pentru secunzii mei mai mult”, a spus Dan Petrescu pentru ProSport.

Oferta bună pe care a refuzat-o Dan Petrescu la începutul sezonului

Dan Petrescu a recunoscut că a avut o ofertă pe bani mulți din străinătate, dar a fost întors din drum de patronul CFR-ului, care l-a rugat să mai rămână încă doi ani, oferind un contract bun pentru România.

ADVERTISEMENT

„Înainte de acest sezon am avut o ofertă clară, dar patronul m-a rugat să rămân încă doi ani, mi-a făcut un contract bun pentru România și am rămas. De ce să plec dacă mi-e bine? Am zis să continui aici.

Când sunt oferte de nerefuzat, din Anglia, Italia sau din China pe foarte mulți bani, cum a fost când am plecat, n-ai cum să refuzi. Dar, în rest, când ești bine și mental și financiar si fizic n-ai de ce să pleci”, a mai spus antrenorul clujenilor.

ADVERTISEMENT

A fost ceva ce nici eu nu visam. Rezultatele au fost apreciate, dar nu la adevărata valoare.

Toate cluburile cu care am jucat au avut de 3-4 ori bugetul nostru, dar victoriile cu Astana sau Maccabi au fost tratate ca ceva normal…  Apoi rezultatele cu Celtic, cu Lazio, cu Rennes, chiar și cu Sevilla… A fost ceva incredibil”.

„Greu se mai mai reuși un așa sezon. Acum toți avem visul să ajungem în Champions League, dar va fi foarte greu, mai ales că noi nu ne putem întări. Va trebui să facem mișcări corecte și să aducem jucătorii corecți”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT
Tags: