Life

Țeapa luată de un bărbat care și-a cumpărat un câine de pe Internet. Ce animal i s-a vândut, de fapt: “Eram atât de speriat”

Ce țeapă a luat un bărbat care și-a cumpărat un câine de pe Internet. Acesta a avut o surpriză de proporții când a văzut animalul!
10.03.2023 | 14:44
Teapa luata de un barbat care sia cumparat un caine de pe Internet Ce animal i sa vandut de fapt Eram atat de speriat
Țeapa luată de un bărbat care și-a cumpărat un câine de pe Internet. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Un bărbat care a luat țeapă pe Internet și-a povestit pățania pe rețelele de socializare. Acesta a crezut că a cumpărat un câine, dar a avut parte de un alt tip de animal.

Țeapa luată de un bărbat care și-a cumpărat un câine de pe Internet

Bărbatul a vorbit cu vânzătorul pe rețelele de socializare și acesta i-a trimis poze cu părinții cățelului. Apoi, bărbatul era decis să meargă la stăpân acasă pentru a cumpăra cățelul.

ADVERTISEMENT

Dar ajuns la fața locului omul a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta. Cățelul nu doar că nu semăna cu părinții săi, ci era altă specie de animal!

Este vorba despre o hienă! Vânzătorul voia să îi dea bărbatului în loc de un pui de cățel, o hienă din sălbăticie. Bărbatul care voia să-și cumpere un animal a rămas stupefiat la vederea acestuia.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânărul cumpărător a mărturisit că a fost foarte speriat când a văzut animalul sălbatic, iar în timp ce a încercat să se joace cu falsul cățel, a fost și mușcat.

@infared_savage

I just found out my bully is a hyena 🤦🏾‍♂️🤦🏾‍♂️😂😂😂😂😂

♬ original sound – INFARED_SAVAGE

Bărbatul a fost mușcat de „cățelul” pe care voia să-l cumpere

Dacă ar fi căzut în capcană și ar fi cumpărat acest câine, lucrurile puteau fi mult mai grave pentru el. De altfel, bărbatul i-a avertizat pe oameni pe Tiktok să aibă grijă la vânzătorii de pe internet, pentru că în loc de un animal de ras ați putea să plecați acasă cu un dihor sau…o hienă!

ADVERTISEMENT

Am încercat să-i dau un nume. (…) S-a uitat la mine și a râs. Eram atât de speriat…(…) Aceasta este o hienă. Ca un câine-pisică-lup. Încercam să mă joc cu el și el doar râdea. A râs tare și apoi m-a mușcat de picior. Morala poveștii este să aveți grijă la acești crescători de câini… s-ar putea să vă alegeți cu dihori”, a povestit el.

Aceasta nu este singura întâmplare de acest fel. O tânără mai povestea tot pe rețelele de socializare că și-a dorit foarte mult un cățel din rasa mops, doar că nu a avut parte de el.

ADVERTISEMENT

În schimb, câinele pentru care a plătit bani buni era, de fapt, o corcitură între rase și nu mai semăna deloc cu un mops atunci când a crescut.

ADVERTISEMENT