Sport

Teatrul, marea pasiune a Simonei Halep: ce spectacol a vizionat de patru ori!

Simona Halep mai are și alte hobby-uri în timpul liber în afară de sport, iar o actriță și scenaristă importantă din România a povestit un episod neștiut, la care a luat parte și Ion Țiriac.
05.08.2021 | 15:44
Teatrul marea pasiune a Simonei Halep ce spectacol a vizionat de patru ori
Pasiunea neștiută a Simonei Halep dezvăluită de o cunoscută actriță și scenaristă: „L-a adus și pe domnul Țiriac!”
ADVERTISEMENT

Simona Halep a plecat în Canada, unde va reveni din nou pe terenul de tenis după o pauză îndelungată cauzată de accidentarea la gamba piciorului stâng, pe data de 12 mai 2021, la turneul WTA de la Roma.

O nouă dezvăluire interesantă din viața celei mai bune jucătoare de tenis din România a ieșit la iveală înainte de Open-ul Canadei și de turneul de la Cincinnati, primele competiții la care Simona va participa după ruptura musculară.

ADVERTISEMENT

Simona Halep e pasionată de teatru: „A venit de patru ori la piesa «Stă să plouă»”

Lia Bugnar, cunoscuta actriță, scenaristă și regizoare, care a participat și la Asia Express, a făcut o dezvăluire uimitoare despre Simona Halep, care este pasionată de teatru. Simonei i-a plăcut atât de mult spectacolul regizat de Bugnar la teatrul „Green Hours”, încât a venit să vadă o piesă de nu mai puțin de patru ori.

Ba, mai mult, a fost însoțită și de Ion Țiriac la spectacol: „Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă să plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?”, a scris Lia Bugnar pe contul ei de Facebook.

ADVERTISEMENT

Simona Halep apare chiar într-o fotografie alături de Lia Bugnar și actorii din spectacolul „Stă să plouă”: Anghel Damian, Ilona Brezoianu, Mădalina Craiu și Irina Antonie, alături de Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Marius Copil.

Simona Halep pe scena spectacolului „Stă să plouă”. Sursă foto: Facebook Lia Bugnar
Simona Halep pe scena spectacolului „Stă să plouă”. Sursă foto: Facebook Lia Bugnar.

Lia Bugnar a fost surprinsă de Simona Halep: „S-o vezi coborând scările în subsolul de la Green a fost copleșitor”

Lia Bugnar a fost pur și simplu șocată de faptul că Simona Halep a venit să vadă spectacolul pentru a patra oară și chiar și-a invitat și alți prieteni celebri: „Nu că Green Hours n-ar fi și el numa’ unu-n lume, că e, știm bine, da’ parcă s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, aşezându-se la a doua masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așa… copleşitor. Ba și-a adus și prieteni, după cum se poate vedea în fotografie”.

ADVERTISEMENT

Machidoanca a fost cea care a avut ideea ca spectacolul să fie promovat cu poza făcută de alături de actorii și decor, când a venit să vadă spectacolul pentru a treia oară: „Cum a fost cu poza. După spectacol, Irina Antonie a venit la mine și a zis ‘Hai să facem poza cu Simona în decor’, iar eu am zis ‘Irinuţa, hai să terminăm cu prostia asta, te rog.

A venit deja a treia oară, suntem onorați că i-a plăcut, da’ mi se pare aiurea asta cu poza, toată lumea îi cere să facă poză cu ea, toată lumea vrea o bucățică din ea, măcar noi să nu-i cerem nimic’. ‘Nu, Lioara, că ea a zis. Hai să facem o poza, poate o folosiți să faceți reclamă, așa a zis. Ea a propus, jur’”, a mai explicat artista.

ADVERTISEMENT

Când poate fi urmărit spectacolul „Stă să plouă”

Spectacolul „Stă să plouă” se va juca din nou la teatrul „Green Hours” de pe Calea Victoriei din Capitală pe data de 8 august: „Și-uite-așa a ajuns Simona să stea pe patul din stasaploo, între Mădălina și Ilona, ba chiar și cu Anghel deodată”.

„Păi, că să vă atzatz curiozitatea, că nu mă lovește pe mine scrisu’ fară miza, eu preferând cititu’, de felu’ meu. Jucam “Sta să ploua” pe 8 august la Green Hours, transmisiune live online pe platforma PiciordePlay. Se poate vedea de oriunde în lume timp de 7 zile”, a concluzionat Lia Bugnar.

„Și-uite-așa a ajuns Simona să stea pe patul din stasaploo, intre Mădălina și Ilona, ba chiar și cu Anghel deodată”, s-a amuzat actrița care își aduce aminte cu mare plăcere de acele momente.

ADVERTISEMENT
Tags: