Cele mai citite

Tecău, în formă MAXIMĂ! Românul a cîştigat un nou turneu în circuitul ATP!

Perechea Horia Tecău/Jean Julian Rojer, cap de serie numărul 1, a cîştigat astăzi turneul de dublu de la Casablanca, după o victorie clară 6-2, 6-2  cu Tomasz Bednarek/Lukas Dlouhy...
Autor: Marian Popovici | 12.04.2014 | 15:42
Tecău, în formă MAXIMĂ! Românul a cîştigat un nou turneu în circuitul ATP!

Perechea Horia Tecău/Jean Julian Rojer, cap de serie numărul 1, a cîştigat astăzi turneul de dublu de la Casablanca, după o victorie clară 6-2, 6-2  cu Tomasz Bednarek/Lukas Dlouhy (Polonia/Cehia). În urma acestui succes, cuplul româno-olandez a obţinut 250 de puncte ATP şi un cec de 23.500 de euro.

Horia Tecău a obţinut la Casablanca al doilea  titlu ATP din acest an, după ce a s-a impus şi la turneul Indoor de la Zagreb. Românul are un  un nou partener de dublu în acest an, olandezul Jean-Julien Rojer după ce colaborarea de anul trecut cu bielorusul Max Mîrnîi nu a avut rezultatele dorite.

Horia Tecău este pe locul 21 în ierarhia mondială la dublu, cea mai bună poziţie fiind locul 5 ocupat în 2012 cînd juca alături de Robert Lindsted. Următorul turneu pentru cuplul Tecău/Rojer este cel de la Bucureşti, unde românul vrea să îşi apere titlu obţinut anul trecut.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!