Pariuri sportive

Eşec! Tecău a ratat şansa unei finale la Australian Open

Setul decisiv este foarte echilibrat! Ambele perechi îşi cîştigă serviciul cu uşurinţă şi scorul este egal, 3-3! Tecău şi Rojer au condus cu 3-1 în decisiv, pentru ca Bolelli şi Fognini...
29.01.2015 | 02:03
Esec Tecau a ratat sansa unei finale la Australian Open

Setul decisiv este foarte echilibrat! Ambele perechi îşi cîştigă serviciul cu uşurinţă şi scorul este egal, 3-3! Tecău şi Rojer au condus cu 3-1 în decisiv, pentru ca Bolelli şi Fognini să facă o serie de 5 game-uri la rînd. Scor final: 4-6, 6-3, 3-6. 

Perechea româno-olandeză a început perfect setul doi, iar după doar 5 minute conducea cu 2-0! Nu mai trece mult timp şi Tecău, alături de Rojer, duc scorul la 3-0, cu un break în favoarea lor! Lucrurile s-au mai echilibrat pe parcursul setului şi la un moment dat scorul a ajuns la 4-2 în favoarea lui Tecău şi Rojer. Fiecare pereche şi-a cîştigat serviciul, iar la final setul doi a fost cîştigat de Rojer şi Tecău cu 6-3!

Tecău a început foarte bine meciul şi a cîştigat primul ghem! Cuplul compatriotului nostru îşi face cu uşurinţă primul serviciul. Şi italienii servesc bine şi au egalat la 1. Lucrurile s-au complicat pentru Tecău, Fognini şi Bolelli reuşind break-ul în gameul 3 şi preluînd conducerea cu 2-1. Bucuria nu a durat mult pentru italieni, Tecău şi Rojer reuşind să facă rebreak imediat şi scorul era 2-2 după 4 gameuri. Lucrurile stau destul de ciudat, ajungîndu-se la al treilea break! Italienii conduc iar şi servesc. De data aceasta, Fognini este atent şi duce scorul la 4-2, fiind prima diferenţă de două gameuri din acest duel. După două gameuri echilibrate, Fognini şi Bolelli au ajuns la un singur game de cîştigarea primului set. Perechea româno-olandeză se chinuie să reziste, însă Bolleli şi Fognini cîştigă primul set, scor 6-4!

Cuplul româno-olandez serveşte primul!

Cele două echipe intră pe teren!

tec

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer joacă în această noapte de la ora 02:00 în semifinalele turneului de la Australian Open împotriva italienilor Simone Bolelli şi Fabio Fognini, una dintre surprizele turneului. Dublul româno-olandez a făcut un turneu perfect pînă acum, jocul lor fiind unul care se mulează perfect pe hard-ul “alunecos” din Australia. Meciul va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

tec

Tecău a fost mai puternic în duelul din sferturi contra fostului coechipier, Florin Mergea după un meci de mare luptă. Serviciul puternic a făcut diferenţa în favoarea dublului româno-olandez, care totuşi a abordat jocul prudent, cei doi fiind conştienţi de potenţialul unui cuplu Inglot/Mergea care au trimis acasă principalii favoriţi, fraţii Bryan.

Descrierea italienilor: Catenaccio

Simone Bolelli şi Fabio Fognini nu sînt capi de serie la acest turneu. Cei doi sînt specialişti în jocul de simplu, însă rezultatele de pînă acum dovedesc că de înţeleg de minune pe hard-ul de la Melbourne. Ei practică un joc atipic, defensiv pe hard, ceea ce e un pic ciudat pe o suprafaţă rapidă.

fognia

Sînt doi jucători foarte buni la retur şi care joacă mult de pe fundul terenului aşa că Horia şi Rojer trebuie să aibă o mai mare grijă pe propriul serviciu. Statutul de nefavoriţi al italienilor e dat în primul rînd de clasamentele la dublu, Fognini (55 ATP) şi Bolelli (134 ATP) nefiind ierarhii care să recomande pretenţii de finală de Grand Slam.

boleli

Însă, în acest meci nu joacă cifrele şi faptul că italienii nu au presiune şi se simt foarte bine pe suprafaţa de la Melbourne trebuie să îi pună în gardă pe ai noştri. În acest turneu, “Fognia”/Bolelli şi-au trecut în colecţie mai multe dubluri favorite printre care: Klaasen/Paes sau Cuevas/Marrero.

Tecău/Rojer favoriţi la casele de pariuri

Dublul româno-olandez are prima şansă în acest meci, jocul lor fiind bazat pe ofensivă. Servicii puternice, joc de fileu foarte bun din partea amîndurora şi o formă excelentă la începutul anului care i-a dus pînă în finala de la Sydney înainte de Australian Open.

rojer

Casele de pariuri îi consideră favoriţi pe Tecău şi Rojer, care au cota 1,62 la victorie, faţă de 2,15 cît au Bolelli şi “Fognia”.

rojeeeer

 Tecău, singurul turneu de Grand Slam e cîştigat în Australia 

Horia Tecău are amintiri frumoase de la Australian Open, singurul succes într-un turneu de Grand Slam al său fiind obţinut în 2012 la dublu mixt chiar la Melbourne. El a cîştigat turneul alături de Bethanie Mattek-Sands după o finală dificilă împotriva cuplului Vesnina – Paes, încheiat în super tie-break 6-3, 5-7, 10-3.

Horia+Tecau+Bethanie+Mattek+Sands+2012+Australian+y91A8Ic136Bl

Tecău a jucat finala la dublu mixt şi anul trecut alături de Sania Mirza din India, însă a pierdut ultimul act împotriva lui Kristinei Mladenovic şi a lui Daniel Nestor, scor 3-6, 2-6.

La dublu masculin, Tecău mai are o semifinală la Australian Open în anul 2012 împreună cu suedezul Robert Lindstedt. Atunci, au pierdut la mare luptă în faţa lui Bob şi Mike Bryan, 6-4, 3-6, 6-7.

Finala la orizont

Dacă va trece de dublul italian, Rojer şi Tecău vor juca împotriva cîştigătorilor din semifinala Dodig / Melo (favoriţi 4) şi Hubert/Mahut. Dodig şi Melo (foto) sînt favoriţi să se califice în finală, fiind un cuplu omogen care se apără foarte bine, ambii jucători fiind cu ştate vechi în circuitul de dublu.

d

Francezii Hubert şi Mahut au servicii foarte bune care i-au ajutat să ajungă în această fază a turneului, însă e nevoie de mai mult de o evoluţie constantă pentru a obţine un succes în faţa perechii croato-braziliene. Semifinala dintre Hubert/Mahut – Dodig/Melo începe joi la ora 02:00, ora României.

Semifinala Tecău/Rojer – Bolelli/Fognini poate fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO joi dimineaţa de la ora 02:00. Meciul va avea loc pe Rod Laver Arena din Melbourne.