Cele mai citite

Tecău şi Rojer la Londra! Îi vor întâlni pe campionii en-titre

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer şi-a aflat adversarii pe care îi vor avea în grupe la Turneul Campionilor de la Londra.
08.11.2017 | 12:19
Tecău şi Rojer la Londra! Îi vor întâlni pe campionii en-titre
ADVERTISEMENT

Tecău şi Rojer, favoriţi 3, fac parte din grupa Eltingh/Haarhuis şi vor întâlni perechile Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia, favoriţi 2), campionii de anul trecut, Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (Franţa, 6) şi Ryan Harrison/Michael Venus (SUA/Noua Zeelandă, 8).

Din grupa Woodbridge/Woodforde vor face parte perechile Lukasz Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia, 1), Jamie Murray/Bruno Soares (Marea Britanie/Brazilia, 4), Bob Brya/Mike Bryan (SUA, 5) şi Ivan Dodig/Marcel Granollers (Croaţia/Spania, 7).

Tecău şi Rojer au câştigat Turneul Campionilor în 2015

ADVERTISEMENT

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojers au câştigat Turneul Campionilor la dublu în 2015, după ce au trecut în finală de cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India). Perechea româno-olandeză a ratat anul trecut calificarea la competiţia londoneză.

Tecău, în vârstă de 32 de ani, a câştigat 33 de titluri de dublu în carieră, dintre care patru în acest an, toate împreună cu Rojer: Dubai, Geneva, Winston-Salem şi US Open. Pe lângă succesul de la Flushing Meadows, cei doi mai au în palmares un titlu de Grand Slam, la Wimbledon în 2015.

ADVERTISEMENT

Fostul tenismen român Ilie Năstase a declarat pentru Pro Sport că nu va merge la Turneul Campionilor deşi a primit invitaţie: ”M-au invitat la Turneul Campionilor, dar nu mă duc! Ei nu au treabă cu Federaţia Internaţională… Nici Roland Garros şi Wimbledon nu aveau, dar m-au interzis pentru că au vrut să fie solidari cu decizia celor de la ITF, care m-au suspendat, de fapt, fără să mă întrebe! La Turneul Campionilor m-au chemat şi pentru că s-a schimbat sponsorul. ATP a găsit un sponsor japonez, nu mai e Barclays, dar nu mai vreau eu să merg. Ştiu că acum doi ani au denumit o grupă , era şi normal, doar am câştigat trofeul de patru ori”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri