Sporturi

Tecău/Rojer – Chardy/Kontinen 6-7, 6-7 la Rotterdam 2019. Ai “noştri” au pierdut prima finală din 2019

17.02.2019 | 15:54
TecauRojer  ChardyKontinen 67 67 la Rotterdam 2019 Ai nostri au pierdut prima finala din 2019

Horia Tecău şi partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, vor disputa prima lor finală din 2019, la Rotterdam, în Olanda, chiar “acasă” la colegul său de dublu. Până la acest turneul, cei doi nu mai câştigaseră niciun meci în acest sezon, dar au reuşit să se mobilizeze foarte bine pentru competiţia pe care au câştigat-o în 2015 şi să se califice în marea finală de dublu.


UPDATE / Jeremy Chardy şi Henri Kontinen se impun în marea finală de dublu de la Rotterdam, scor 7-6 (5), 7-6 (4), la capătul unui meci care a durat o oră şi 32 de minute de joc.


UPDATE / Jeremy Chardy şi Henri Kontinen îşi adjudecă primul set al finalei la tie break, scor 7-6 (5).


UPDATE / Partida dintre Tecău/Rojer şi Chardy/Kontinen stă să înceapă la Rotterdam!


Anterior acestui turneu, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au pierdut de fiecare dată în primul tur la cele trei turnee disputate: Auckland, Australian Open și Sofia, însă la Rotterdam au trecut de echipe puternice şi au ajuns în ultimul act al competiţiei graţie victoriei obţinute cu Rajeev Ram (SUA) – Joe Salisbury (M. Britanie), scor 3-6, 6-2, 10-7. Duminică, ei vor întâlni o echipă aflată la fel de în formă ca perechea româno-olandeză.

Tecău/Rojer – Chardy/Kontinen Live Stream Online pe FANATIK

Meciul Tecău/Rojer – Chardy/Kontinen va începe la Rotterdam la ora 14, ora României și nu va fi transmis în direct la TV. Întâlnirea va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK, la fel ca și cele mai importante momente ale finalei din cadrul turneului de la Rotterdam.

În marea finală de duminică de la ora 14:00, Tecău şi Rojer vor întâlni perechea Jeremy Chardy (Franţa) – Henri Kontinen (Finlanda). Cei doi au avut la rându-le de tras în semifinale, unde s-au impus cu 6-7, 6-4, 10-6 în faţa perechii M. Granollers (Spania) – N. Mektic (Croaţia). Finala de la Rotterdam va fi o premieră pentru ATP. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit până în prezent în circuitul masculin de tenis.

Urmărește Online meciul lui Horia Tecău de la Rotterdam pe FANATIK

Tecău şi Rojer au mai cucerit o dată titlul de la Rotterdam, în 2015. Românul în vârstă de 34 de ani este clasat actualmente pe locul 29 ATP, în timp ce partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, în vârstă de 37 de ani, este clasat pe locul 20 ATP. Ei vor disputa cea de-a 24-a finală de dublu în circuit. Este important de ştiut faptul că Horia Teăcu a mai jucat o dată finala de la Rotterdam, alături de Robert Lindstedt, în 2012, finală pe care au cedat-o.

Pentru jucătorul de tenis din Constanţa, Horia Tecău, finala de duminică de la Rotterdam este cea de-a 55-a din carieră. El a cucerit până acum 35 de titluri, printre care și două de Grand Slam, dar și unul la Turneul Campionilor. De asemenea, el a pierdut 19 finale. Dintre toate acestea, 18 titluri au fost obținute alături de Jean Julien Rojer, cu olandezul pierzând și 5 finale.