Tecău şi Mergea, show înainte de Rio! Calificare în semifinale la Washington

Gabriel Esanu   
in Sporturi
22/07/2016, 11:43
Tecău şi Mergea, show înainte de Rio! Calificare în semifinale la Washington

Horia Tecău şi Florin Mergea au obţinut calificarea în semifinalele turneului de la Washington, scor 6-1, 6-4, joi noapte, contra lui Marach / Martin, în 61 de minute.

În semifinale la Washington, Tecău şi Mergea, favoriţi numărul trei, vor avea o partidă foarte complicată, contra favoriţilor numărul doi, Nestor / Vasselin, sîmbătă dimineaţă.

Tecău şi Mergea vor juca împreună şi în turneul olimpic de la Rio de Janeiro, unde pornesc cu mari şanse pentru a obţine o medalie de aur. Turneul de la Washington este ultimul de pregătire pe care cei doi îl joacă împreună, urmînd ca la Rio de Janeiro să se joace în perioada 6-14 august.

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×