Cele mai citite

Tecău şi Rojer se opresc în semifinale la Rotterdam

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au început foarte bine turneul de la Rotterdam, cu două victorii clare în faţa unor echipe puternice, însă nu au putut ţine pasul şi au fost învinşi în semifinala probei de dublu.
Autor: Irina Aldea | 17.02.2018 | 15:29
Tecău şi Rojer se opresc în semifinale la Rotterdam

Echipa Horia Tecău & Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, a început turneul din Olanda cu o victorie importantă în faţa fraţilor Lopez (ambii din Spania). După o oră şi 11 minute, Horia şi Jean-Julien au avut câştig de cauză, reuşind astfel să obţină calificarea printre cele mai bune opt perechi din competiţia olandeză.

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer n-au avut prea mari emoţii nici în meciul din sferturile de finală ale turneului ATP de la Rotterdam. Tecău şi Rojer au învins, în doar 49 de minute, perechea olandeză Robin Haase / Matwe Middelkoop, beneficiară a unui wild-card, scor 6-1, 6-2. Olandezii veneau după două turnee câştigate în 2018.

Doar semifinală pentru Horia Tecău şi Rojer în Olanda

În semifinalele probei de dublu a turneului din Rotterdam, Horia Tecău şi Jean-Julie Rojer au fost învinşi clar de perechea Marach Oliver (Austria) / Pavic Mate (Coraţia). După doar 57 de minute de joc, echipa româno-olandeză a cedat cu scorul de 6-1, 6-3, fiind surclasaţi de favoriţii numărul 2 ai competiţiei. 

Tecău şi Rojer, care au câştigat turneul în 2015, vor fi recompensaţi cu câte 180 de puncte ATP şi vor împărţi un premiu de 29.690 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!