Sporturi

Tecău, șocat de accidentarea suferită de Gonzalez la Wimbledon: „N-am mai văzut așa ceva”. Imagine emoționantă surprinsă de FANATIK

08.07.2019 | 22:46
Tecau socat de accidentarea suferita de Gonzalez la Wimbledon Nam mai vazut asa ceva Imagine emotionanta surprinsa de FANATIK

Horia Tecău și olandezul Rojer s-au calificat în sferturile de finală de la Wimbledon, profitând de abandonul perechii Gonzalez/Zeballos. Totuși, în momentul când Maximo Gonzalez nu a mai putut continua, Tecău și Rojer aveau 2-1 la seturi și conduceau cu 4-3 în cel de-al patrulea set. 

Tecău, șocat de accidentarea suferită de Gonzalez la Wimbledon

Întrebat de FANATIK despre accidentarea adversarului său, Tecău a fost vizibil afectat, spunând că nu a mai văzut până acum un jucător care să nu se mai poată ridica din cauza durerii provocate de accidentare. Gonzalez a părăsit arena în scaunul cu rotile. Tecău spune că acesta ar fi putut suferi o ruptură a biecpsului femural.

„A alergat din lateral să prindă o minge și cred că a făcut o întindere pe bicepsul femural. Se vedea clar că s-a lovit. Cred că a greșit că a continuat imediat. La următorul punct, s-a întins și mai mult și a făcut o ruptură destul de severă. N-am mai văzut așa ceva. Nu se mai putea întoarce de pe o parte pe alta, nu doar să meargă la bancă. E groaznic să vezi aceste lucruri, îmi pare rău. Încă nu știe ce are, trebuie să facă o investigație. Dar cel mai probabil are o ruptură pe bicepsul femural, ceea ce înseamnă că poate sta câteva luni” – a spus Horia Tecău.

FANATIK a surprins o imagine emoționantă la finalul partidei, cu Maximo Gonzalez în scaunul cu rotile, împreună cu soția și fiica sa.

Gonzalez a parasit arena in scaunul cu rotile
Gonzalez a parasit arena in scaunul cu rotile

Horia Tecău are patru finale disputate la Wimbledon, trei dintre ele pierzându-le, ba chiar consecutiv în perioada 2010-2012, alături de Robert Lindstedt. Succesul a venit în 2015, alături de actualul său partener, Jean-Julien Rojer. Tecău nu a participat la ediția de anul trecut, în timp ce la ediția din 2017 el și Rojer au fost eliminați încă din primul tur.