ADVERTISEMENT
Carousel hot news

În formă pentru US Open! Horia Tecău a câştigat al treilea turneu din 2017

Perechea formată din Horia Tecău şi Jean Julien Rojer a câştigat proba de dublu a turneului de la Winston-Salem, din Carolina de Nord. A fost ultima repetiţie înainte de US Open, turneu care va...
Autor: Marian Popovici | 26.08.2017 | 10:05
În formă pentru US Open! Horia Tecău a câştigat al treilea turneu din 2017

Perechea formată din Horia Tecău şi Jean Julien Rojer a câştigat proba de dublu a turneului de la Winston-Salem, din Carolina de Nord. A fost ultima repetiţie înainte de US Open, turneu care va debuta luni, 28 august la New York.

ADVERTISEMENT

Tecău şi Rojer i-au învins în ultimul act pe Julio Peralta (Chile) şi Horacio Zeballos (Argentina), scor 6-3, 6-4. Pentru perechea româno-olandeză este al treilea titlu din 2017 după cele obţinute la Dubai şi Geneva. Meciul a durat 66 de minute. Tecău şi Rojer nu şi-au cedat niciodată serviciul reuşind să salveze cel două mingi de break.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Tecau US Open. De pe locul 1 la locul 28 într-un an şi jumătate

Tecau US Open. Pentru jucătorul român a fost a 50-a finală de dublu disputată în carieră. Tecău are un bilanţ de 32 de titluri şi 18 finale pierdute. Cel mai important turneu câştigat a fost cel de la Wimbledon, în 2015, alături de Jean Julien Rojer.

ADVERTISEMENT

Tecau US Open. Horia Tecău şi Jean Julien Rojer ocupă locurile 28, respectiv 29 în lume la dublu, cu 2550 de puncte ATP fiecare. Cei doi au fost lideri mondiali în decembrie 2015 după ce au reuşit să câştige Turneul Campionilor de la Londra împotriva lui Mergea şi Bopanna.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!