Fotbal intern

Un jucător din lotul lui Dinamo, desfiinţat. “Nici în Liga 4 nu vezi aşa ceva!”

26.10.2018 | 08:05
Un jucator din lotul lui Dinamo desfiintat Nici in Liga 4 nu vezi asa ceva

Teddy Mezague, fotbalist care se află pe lista plecărilor de la Dinamo, este desfiinţat de Marius Niculae. Fostul atacant din “Ştefan cel Mare” crede că oficialii echipei antrenate de Mircea Rednic nu au luat cea mai bună decizie când l-au transferat pe fundaşul francez.

Teddy Mezague a greşit grav în meciul terminat la egalitate dintre FC Dinamo Bucureşti şi Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano, atunci când Mediop a scăpat din marcaj mult prea uşor, iar Marius Niculae l-a făcut praf.

Marius Niculae îl desfiinţează pe Teddy Mezague

Marius Niculae este de părere că Teddy Mezague este un fundaş fricos şi că nu are valoare pentru a juca la o echipă cum este Dinamo. Mai mult, “Săgeată” a comentat şi în legătură cu greşeala făcută de fundaşul francez în meciul cu Dunărea Călăraşi. Marius Niculae este de părere că nici în Liga a 4-a nu poţi vedea eroare ca cea a lui Mezague.

”Un fundaş central fricos… Nu e posibil, în 16 metri, să te retragi. Jucătorul cu mingea, cu faţa la poartă, tu să te retragi… Ori nu ai valoare, ori nu eşti fundaş. O greşeală copilarească pe care nici la divizia a 4-a nu o vezi.  Din câte văd eu, dacă se termină meciul egal la Dinamo, ”OK, am făcut egal”. Pe vremea lui Lupescu, Vlădoiu, Hîldan – Dumnezeu să-l ierte – eram supăraţi de nu ieşeam din casă. Pentru egal, nu mai vorbesc despre înfrângere”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Mediop şi Teddy Mezague în meciul Dinamo - Dunărea Călăraşi, scor 1-1, în etapa a 12-a din Liga 1 Betano
Ndiaye Mediop se duelează cu Teddy Mezague în meciul Dinamo – Dunărea Călăraşi 1-1

După 12 etape jucate în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, FC Dinamo Bucureşti se află pe locul 12, cu 12 puncte. “Câinii” au fost învinşi în 6 meciuri, au remizat de trei ori şi au obţinut trei victorii. În etapa a 13-a, gruparea din “Ştefan cel Mare” se va deplasa pe terenul celor de la Concordia Chiajna, luni, 29 octombrie, de la ora 21.00.