Fotbal international

Tehnica amuzantă a lui Pogba pentru combaterea coronavirusului! Fanii nu au fost încântați: „E o bătaie de joc!”

13.03.2020 | 19:04
Tehnica amuzanta a lui Pogba pentru combaterea coronavirusului Fanii nu au fost incantati E o bataie de joc
ADVERTISEMENT

Paul Pogba a încercat să facă o campanie amuzantă de combatere a coronavirusului, prin „dab”, faimosul gest al său la bucuria în momentul marcării golurilor.

Tehnica amuzantă a lui Pogba pentru combaterea coronavirusului

Paul Pogba a reacționat pe Twitter cu o postare referitoare la prevențiile împotriva infectării cu coronavirus. Mijlocașul lui Manchester United a făcut referire la felul în care se bucură la goluri și anume executând un „dab”, poziție cu brațul care acoperă fața.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a încercat să facă o campanie amuzantă de prevemție, fanii nu au fost încântați de gestul starului francez: „Haideți să fim serioși” Dacă așa am ajuns să combatem coronavirusul înseamnă că suntem nebuni!”.

„E o bătaie de joc! Lucrurile sunt mult mai serioase decât dab-ul. Slabă campanie!”, a fost un alt mesaj tranșant al unui fan pe Twitter.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Paul Pogba. Sursă foto: twitter
Mesajul postat de Paul Pogba. Sursă foto: twitter

Ole Gunnar Solskjaer declară că Pogba rămâne la Manchester United în vară

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, a declarat că Paul Pogba va rămâne jucătorul „diavolilor roșii” și în vară, în ciuda zvonurilor care îl dau ca și plecat pe mijlocașul francez.

„Paul este jucătorul nostru și va rămâne în continuare la Manchester United și în vară”, a fost replica acidă a tehnicianului norvegian care i-a dat o replică lui Mino Raiola, agentul lui Pogba.

ADVERTISEMENT

Mino Raiola a mărturisit că Paul Pogba nu se simte bine la Manchester United și a luat foc după ce conducerea clubului de pe „Old Trafford” l-a acuzat că din cauza lui nu s-a mai realizat transferul lui Erling Haaland, ajuns între timp la Borussia Dortmund.

„Pentru Paul m-am certat până și cu Sir Alex Ferguson! El era singurul care îi spunea nu la antrenamente și asta nu i-a plăcut niciodată, din acest motiv dă vina pe mine

ADVERTISEMENT

Acum problema lui Paul este Manchester, un club departe de realitatea fotbalistică. Lui îi trebui un club exact cum era Juventus când el a ajuns acolo”, a mai spus Mino Raiola.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT