Fotbal intern

Veste de ultimă oră despre Bălaşa! Va juca RETURUL cu Sporting?

UPDATE 16 august. Leziunea fibrilară pe care Mihai Bălaşa a suferit-o la meciul cu Astra de la finalul săptămânii trecute îl va ţine departe de gazon aproape o lună. Astfel, Nicolae Dică nu...
16.08.2017 | 12:39
Veste de ultima ora despre Balasa Va juca RETURUL cu Sporting

UPDATE 16 august. Leziunea fibrilară pe care Mihai Bălaşa a suferit-o la meciul cu Astra de la finalul săptămânii trecute îl va ţine departe de gazon aproape o lună. Astfel, Nicolae Dică nu se va putea baza pe stoperul său nici la returul cu Sporting de miercuri, 23 august. La fel ca în cazul lui Marica, diagnosticat pe vremea când era la Steaua cu aceeaşi afecţiune, Bălaşa va sta minim patru săptămâni. Staff-ul medical al Stelei i-a transmis antrenorului că Bălaşa va intra sută la sută la mijlocul lunii septembrie.

UPDATE, 15 august, ora 11:43 / Mihai Bălaşa şi Constantin Budescu sunt accidentaţi şi vor lipsi la meciul cu Sporting Lisabona. Nicolae Dică are emoţii şi în ceea ce îl priveşte pe Filipe Teixeira, care s-a pregătit separat aseară, având glezna umflată.

Staff-ul medical al celor de la FCSB face tot posibilul pentru a-l pune pe picioare pe mijlocaşul portughez. Fotbalistul ţine neapărat să joace diseară în faţa conaţionalilor săi. O decizie în acest sens va fi luată după ora prânzului de staff-ul tehnic al echipei.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO DE LA ANTRENAMENT CU TEIXEIRA 


UPDATE. Filipe Teixeira a vorbit despre accidentarea suferită la începutul meciului cu Astra Giurgiu şi a anunţat dacă va juca împotriva celor de la Sporting Lisabona, din manşa tur a playoff-ului Champions League.

“Nu ştiu dacă voi juca, sper să joc dar încă am glezna umflată. Sporting e foarte puternică şi ar fi senzaţional să joc cu o echipă portugheză, mâine văd ce vom facem, dacă joc sau nu. E o ruşine ca un stadion ca Naţional Arena să aibă un teren aşa prost, nu ştiu dacă terenul a contat sau nu la accidentarea mea dar sigur nu a fost ok”, a spus Teixeira, confrom sport.ro.

UPDATE. Nicolae Dică a vorbit despre posibilitatea ca Filipe Teixeira să joace în meciul Sporting Lisabona – FCSB, marţi, ora 21:45, în playoff-ul Champions League.

Nu pot să spun 100% dacă va juca Teixeira. O să vedem mâine de dimineaţă”, a spus Dică.

UPDATE. Filipe Teixeira a plecat cu echipa în Portugalia deşi este accidentat şi nu va putea evolua la Lisabona. Fotbalistul a fost luat tocmai datorită experienţei sale, pentru a fi alături de colegii săi, mai ales că partida se desfăşoară în ţara sa natală. Celălalt jucător accidentat în meciul cu Astra, fundaşul Mihai Bălaşa, nu a urcat în avionul de Lisabona. De asemenea, nici Constantin Budescu nu a făcut deplasarea în capitala Portugaliei, el fiind accidentat şi indisponibil pentru meciul cu Sporting. 

UPDATE. Conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, Mihai Bălaşa a suferit o leziune fibrilară şi nu va putea juca în meciul tur cu Sporting Lisabona, de marţi, 15 august, de la ora 21:45, din meciul tur al playoff-ului Champions League. Fundaşul central nu ştie momentan cât va sta departe de terenul de fotbal.

În perioada în care Ciprian Marica a jucat pentru FCSB, fostul atacant a fost şi el suspect de leziune fibrilară la nivelul bicepsului femural drept şi a fost nevoit să stea departe de teren aproape cinci săptămâni.

UPDATE. Mihai Bălaşa şi Filipe Teixeira şi-au aflat verdictele după accidentările din partida de sâmbătă împotriva Astrei. Fundaşul este complet ieşit din calcule pentru meciul de marţi de la Lisabona, în timp ce în cazul portughezului şansele sunt minime.

În aceste condiţii, Nicolae Dică, informat de staff-ul medical despre situaţia celor doi, şi-a creionat primul 11 pentru partida de pe “Jose Alvalade”.

Niţă – Enache, Larie, Momcilovici, Junior Morais – Pintilii, Ov. Popescu – Man, Tănase, Golofca – Alibec.

UPDATE. Nicolae Dică a vorbit despre accidentările suferite de Filipe Teixeira şi Mihai Bălaşa. Antrenorul lui FCSB speră să reuşească să-i recupereze pe cei doi jucători până la meciul cu Sporting Lisabona, din playoff-ul Champions League, care va avea loc pe 15 august, de la ora 21:45.

 “Bălaşa şi Teixeira sunt accidentaţi. O să vedem mâine ce accidentări au. Acesta este ghinionul cel mai mare şi sperăm să-i recuperăm până la meciul cu Sporting.”

FCSB a primit vizita formaţiei Astra Giurgiu, sâmbătă, 12 august, în etapa a 6-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018. Nicolae Dică a avut parte de o surpriză neplăcută la începutul duelului de pe Arena Naţională contra fostei campioane a României.

Antrenorul formaţiei FCSB a dorit să protejeze mai mulţi jucători de bază, dar i-a păstrat pe Florin Niţă, Mihai Bălaşa şi Filipe Teixeira în primul unsprezece, dar portughezul care va împlini pe 2 octombrie vârsta de 37 de ani s-a accidentat în minutul 4 al partidei cu Astra Giurgiu, după ce Polczak, fundaşul central al fostei campioane a României, a degajat balonul direct în piciorul stâng a lui Teixeira – detalii AICI.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

TEIXEIRA ACCIDENTARE FCSB – ASTRA. A fost înlocuit de Golofca
Filipe Teixeira a primit îngrijiri din partea staff-ului medical al celor de la FCSB şi a revenit pe teren, dar nu pentru foarte mult timp. În minutul 10 al partidei cu Astra Giurgiu, portughezul i-a făcut semn că nu mai poate continua lui Nicolae Dică şi a fost înlocuit de Cătălin Golofca, mijlocaş transferat de FCSB de la FC Botoşani. Portughezul este suspect de entorsă la glezna stângă!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE S-A ACCIDENTAT TEIXEIRA

Sursă FOTO: TV Dolce Sport

În runda a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, Astra Giurgiu va primi vizita formaţiei CSM Politehnica Iaşi, vineri, 18 august, de la ora 21:00, iar FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Juventus Bucureşti, sâmbătă, 19 august, de la ora 21:00.

Tags: